Review – Koen (Ont-dekking Driedaagse, augustus 2022)

Dit is wat Koen, deelnemer van de afgelopen Ont-dekking Driedaagse retraite zei: “De Ont-dekking Driedaagse is een geweldige ervaring om mee te maken. Een weekend vol verbinding met jezelf en werkelijk álle mensen om je heen en een absoluut cadeautje voor jezelf. Het is prachtig om te ervaren hoe een groep ‘onbekende’ deelnemers en een fantastisch team van ROEL, binnen een heel kort tijdsbestek het vertrouwen bij elkaar kunnen vinden en het beste bij jezelf én elkaar naar boven kunnen halen. De locatie biedt een prachtige, veilige en vertrouwde omgeving.”

Of je nu worstelt met de “regie over je eigen leven” of je toe bent aan een weekend echte aandacht voor jezelf, alles is mogelijk. Na (slechts) drie dagen ben ik naar huis gegaan met zoveel fijne handvatten, mooie herinneringen en is mijn verwachting van deze drie dagen meer dan overtroffen. Er is gelachen, gepraat en gehuild, maar bovenal GENOTEN.

“Het team van ROEL zorgt ervoor dat je volledig wordt ontzorgd. Het eten van het keukenteam is heerlijk. Dieetwens? Geen enkel probleem. Deze driedaagse was voor mij de eerste, maar zeker niet de laatste keer. Na deze dagen weet ik ‘t zeker: iedereen gun je ROEL (Regie Over Eigen Leven).” En dit is waarvoor wij het doen. Wil je ook mee met deze Ont-dekking Driedaagse en jezelf op een speelse manier ontdekken, weer het kind in jezelf voelen, je passie en verlangens inzien en stappen zetten richting jouw droomleven? 6, 7 en 8 september gaan we weer met een mooie groep op Ont-dekking retraite. Heel veel zin in! Ik plan graag een gratis kennismakingsgesprek met je in. En dit is gewoon vrijblijvend 😉! Niks anders dan liefde, X Roel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *