Wat hebben vorige deelnemers ervaren tijdens de retraite bij ROEL

We horen vaak dat het lastig te omschrijven is wat er tijdens een dagretraite of driedaagse retraite gebeurd. Daar dus woorden aangeven is lastig, omdat het eigenlijk niet uit te leggen valt. Dit moet jezelf ervaren en dan snap je het. Om je toch een zo duidelijk mogelijk beeld te geven: wat een retraite is? wat het inhoudt? wat het je oplevert? enz. Hebben we zo duidelijk mogelijk in beeld gebracht in verschillende filmpjes. Erg dankbaar voor deze mooie woorden.

vitaliteitsbudget

Ina

Ina was hier ook naar op zoek: naar een vakantie wat over haar zelf gaat en echt tijd voor haar zelf. En dat heeft ze gevonden.

Als je ontspanning, bezinning, mooie gesprekken, rust, prachtige omgeving, heerlijk eten, mooie mensen en veel lachen plus huilen samenvoegt dan krijg je: retraite van ROEL.

Max

Elk moment had iets magisch en de balans tussen de activiteiten maakte precies datgene los waar ik zelf niet altijd bij kon. Een samengestelde groep dat alle elementen bevatte om volledig naar binnen te kunnen treden, raakte elke gevoelige snaar. Hierin ontstond een ontzettend fijn moment met Roel, wat weer bevestigde wie ik ben en wil zijn. De goede zorgen, de liefde, de ruimte en veiligheid dat gaande vanzelfsprekend werd, maakt dat dit weekend tot in de puntjes is verzorgd!

Wil jij net als Isabel de koers van jouw leven (terug)vinden?

Marlot

Nog nooit eerder zo’n 3 daagse retraite gedaan. Wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten Een heel fijn weekend gehad met verbinding met mezelf en anderen, zonder dat het zweverig was. Dit gaf rust en veel plezier tegelijk. Met een goed gevoel en nieuwe inzichten heerlijk richting huis om op verder te bouwen. Over de omgeving en de verzorging in één woord: TOP.

Sfeerimpressies ROEL's Retraites

 

"De retraites van Roel zijn niet in woorden te omschrijven.
Het is iets wat je moet ervaren."

Wil jij net als Peter weer de rust in jezelf vinden?

Mimi

“Mimi ging houden van zichzelf en voor zichzelf zorgen.” Want Mimi is een zorg iemand: Ze zorgt voor iedereen, voor de hele wereld…. behalve voor zichzelf. Herkenbaar?

Mimi zat in een vervelende periode en vergat haar zelf. Tot dat ze mee ging op retraite. Dit zette haar weer op haar eigen pad.

Daphna

“Daphna voelde zich na drie dagen echt een ander mens“
Ze heeft zoveel inzichten gekregen over zelfliefde, jezelf waarderen, rust vinden en ook heeft ze weer heel veel plezier gehad. Daphna zat in een moeilijke periode: ze vond het lastig om keuzes te maken voor haar zelf, haalde de blijdschap niet meer uit haar zelf en ze was zichzelf kwijt. Tot dat ze mee ging op retraite. Dit zette haar weer op haar eigen pad. Ze kwam dichterbij zichzelf en maakte weer keuzes die voor haar goed voelden.

Ervaringen ROEL’s Retraites

Kom jij ook culinair genieten tijdens een van de onderstaande retraite?

 

Tijdens deze dagen hoef je slechts voor één persoon te zorgen: jezelf.

Laat je in de watten leggen door het team van ROEL en geniet van culinaire verwennerijen.

Team Regie Over Eigen Leven

Roel en zijn team geven retraites, workshops en events in Nederland. Ze inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven. Dit doen ze met liefde, humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak, heerlijk eten en meer!

Roel krijgt maximaal energie van verbinden met mensen die willen spelen, groeien en zichzelf willen ontwikkelen en dan eigenlijk wel het liefst in de natuur bij een kampvuur. Hij is hier om het spel van het leven te spelen. Wil jij weer ontdekken wat jou dromen zijn? Zodat je de eerste stappen kunt gaan zetten je dromen waar te maken? Ben je benieuwd hoe wij je hiermee kunnen helpen?

Burn out retraite