Het VerbinderSpel ideaal als bijv. Teambuilding spel.

Dit bijzondere spel laat de magie van verbinding zien door middel van vragen in zes verschillende categorieën zoals positiviteit, verbinding, dromen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zit er een speciale muziek categorie in.

Muziek raakt waar woorden niet kunnen komen”

Laat de muziek aan elkaar horen. En stap uit je comfortzone bij de laatste categorie. Het VerbinderSpel is een speelse en betekenisvolle manier om je banden met familie, vrienden of collega’s te versterken en elkaar nog beter te leren kennen. Erg goed inzetbaar als: kennismakingsspel of teambuilding spel.

Teambuilding spel

Het VerbinderSpel Nu €14,99

Ontstaan door Roel en tot stand gebracht met de deelnemers van de Ont-Moeting Retraite, onthult op speelse wijze de kracht van verbinding.

Teambuilding spel

Meer achtergrond informatie over het VerbinderSpel

In een wereld geteisterd door onrust: oorlog, aardbevingen en meer, waar verbinding en vreugde cruciaal zijn, hebben we jouw hulp nodig om een boodschap van samenhorigheid te verspreiden. Volgens mij verlangen we allemaal naar diepere verbinding, met onszelf en anderen. Laten we samen herinneringen creëren, lachen, huilen en betekenisvolle gesprekken voeren.

Tijdens de dag- en driedaagse retraites leven we samen in verbinding. Na dagen van gedeelde lachen en tranen realiseerden we ons dat we vaak meer met elkaar delen dan zelfs met goede vrienden, familie of collega’s. Dit verlangen naar verbinding hebben we vormgegeven in: het VerbinderSpel.

Dit teambuilding spel is jouw gids om mooie en bijzondere gesprekken te voeren.

Dus leg je telefoon een avond opzij wanneer je met je partner, vrienden, familie of collega's bent, en pak dit spel erbij. Laten we bruggen bouwen te midden van de chaos en samen genieten van de kracht van echte verbinding.

Ervaringen Het VerbinderSpel

Team Regie Over Eigen Leven

Roel en zijn team geven retraites, workshops en events in Nederland. Ze inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven. Dit doen ze met liefde, humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak, heerlijk eten en meer!

Roel krijgt maximaal energie van verbinden met mensen die willen spelen, groeien en zichzelf willen ontwikkelen en dan eigenlijk wel het liefst in de natuur bij een kampvuur. Hij is hier om het spel van het leven te spelen. Wil jij weer ontdekken wat jou dromen zijn? Zodat je de eerste stappen kunt gaan zetten je dromen waar te maken? Ben je benieuwd hoe wij je hiermee kunnen helpen?

Burn out retraite