Culinair genieten tijdens de retraite bij ROEL

Bij onze driedaagse retraite draait het niet alleen om het programma en de prachtige locatie, maar ook om een heerlijke culinaire ervaring.

Laat je verrassen door heerlijke verse, dagelijkse maaltijden (vegetarisch): bestaande uit ontbijt, lunch, een smakelijke middagsnack, diner en avondsnack. We werken met de seizoenen.

Onze keuken is toegewijd aan het gebruik van verse seizoensproducten. Je kunt te allen tijde genieten van vers fruit, evenals onbeperkte water, koffie, thee en gezonde dranken. We koesteren je lichaam en geest met voedzaam eten, waardoor je volledig tot rust komt.

1 of meerdaagse retraites ROEL

Heb je speciale dieetwensen of intoleranties?

Geen enkel probleem. Laat het ons weten bij de reservering van de retraite en ons keukenteam past zich aan.

Sfeerimpressie retraite culinair genieten

 

Ervaringen ROEL’s Retraite

Kom jij ook culinair genieten tijdens een van de onderstaande retraite?

 

Tijdens deze dagen hoef je slechts voor één persoon te zorgen: jezelf.

Laat je in de watten leggen door het team van ROEL en geniet van culinaire verwennerijen.

Team Regie Over Eigen Leven

Roel en zijn team geven retraites, workshops en events in Nederland. Ze inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven. Dit doen ze met liefde, humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak, heerlijk eten en meer!

Roel krijgt maximaal energie van verbinden met mensen die willen spelen, groeien en zichzelf willen ontwikkelen en dan eigenlijk wel het liefst in de natuur bij een kampvuur. Hij is hier om het spel van het leven te spelen. Wil jij weer ontdekken wat jou dromen zijn? Zodat je de eerste stappen kunt gaan zetten je dromen waar te maken? Ben je benieuwd hoe wij je hiermee kunnen helpen?

Burn out retraite