Vitaliteitsbudget of opleidingbudget inzetten tijdens de retraite.

Hoe vaak doe jij echt wat voor jezelf? En inverteer je écht in jouw persoonlijke ontwikkeling en zelfzorg. Je kunt je ontwikkel- of vitaliteitsbudget ook inzetten voor een driedaagse retraite. Zet het in voor je groei en welzijn. Een driedaagse retraite draagt daar perfect aan bij.

We werken samen met diverse boekingsplatforms voor opleidingen, zoals Edubookers en Studytube. Ook kunnen we direct aan het bedrijf facturen dit is echt geen probleem en we denken juist graag mee hoe jij je vitaliteitsbudget kan inzetten. Je kan ons ook benaderen als wij niet staan in jullie boekingsplatforms voor opleidingen. De ervaring leert is dat onze retraites namelijk ook via jullie boekingsplatforms in gediend kan worden, mail ons gerust voor meer informatie over het inzetten van jouw ontwikkel- of vitaliteitsbudget.

1 of meerdaagse retraites ROEL

Je baas betaalt je retraite.

Zet je opleiding- vitaliteitsbudget om in een mooi cadeau voor jezelf.

Sfeerimpressies ROEL's Retraites

 

Ervaringen ROEL’s Retraites

Kom jij ook culinair genieten tijdens een van de onderstaande retraite?

 

Tijdens deze dagen hoef je slechts voor één persoon te zorgen: jezelf.

Laat je in de watten leggen door het team van ROEL en geniet van culinaire verwennerijen.

Team Regie Over Eigen Leven

Roel en zijn team geven retraites, workshops en events in Nederland. Ze inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven. Dit doen ze met liefde, humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak, heerlijk eten en meer!

Roel krijgt maximaal energie van verbinden met mensen die willen spelen, groeien en zichzelf willen ontwikkelen en dan eigenlijk wel het liefst in de natuur bij een kampvuur. Hij is hier om het spel van het leven te spelen. Wil jij weer ontdekken wat jou dromen zijn? Zodat je de eerste stappen kunt gaan zetten je dromen waar te maken? Ben je benieuwd hoe wij je hiermee kunnen helpen?

Burn out retraite