Retraite

Welke retraite heb jij nu nodig?

Is het dan nu echt tijd voor jou? Leef je in een ratrace waar je absoluut niet gelukkig mee bent? Heb je zin in een retraite: aantal dagen ontspanning, plezier en tijd voor jezelf?

Wil je reflecteren op de afgelopen periode? Of misschien zelfs wel op je leven tot nu toe? En wil je dit doen in een prachtige en rustgevende omgeving? Dan zit je bij ons helemaal goed! ROEL neemt je graag mee op jouw avontuur naar de verbinding met jezelf. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt.

Een veilige plek om jouw authentieke zelf te zijn.”  Deelnemer driedaagse juni 2023

We gaan op ontdekkingstocht naar wie je echt bent, wat jouw passie is en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. We zorgen ervoor dat jouw vuurtje weer gaat branden!

Retraite in nederland Regie over eigen leven ROEL

Krijg alle ruimte, rust en ontspanning: je komt alleen en bent toch samen.

Bekijk ons retraite aanbod

Wil jij net als Isabel de koers van jouw leven (terug)vinden?

ROEL'S Retraite Agenda

 

Ervaringen ROEL’s Retraite

Sfeerimpressies ROEL's Retraite

 

We hebben zo’n haast dat we amper de gelegenheid hebben voor pauze, rust en reflectie.

Het gevolg? Een soort eindeloze eentonigheid met een verhoogd stress gevoel. Je staat altijd aan.

Vind bij ROEL de pauze knop weer terug.

Team Regie Over Eigen Leven

Roel en zijn team geven retraites, workshops en events in Nederland. Ze inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven. Dit doen ze met liefde, humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak, heerlijk eten en meer!

Roel krijgt maximaal energie van verbinden met mensen die willen spelen, groeien en zichzelf willen ontwikkelen en dan eigenlijk wel het liefst in de natuur bij een kampvuur. Hij is hier om het spel van het leven te spelen. Wil jij weer ontdekken wat jou dromen zijn? Zodat je de eerste stappen kunt gaan zetten je dromen waar te maken? Ben je benieuwd hoe wij je hiermee kunnen helpen?

Burn out retraite