Missie en Visie

Missie: Vóór 2030 creëren wij een nieuw bestaan op aarde, waarbij Nederland altijd zingend wakker wordt. We geven jou de mogelijkheid om jouw innerlijk kompas te volgen, zodat jij jouw leven creëert vanuit balans.

Visie: ROEL creëert een veilige plek, voor zelfontdekking en persoonlijke groei. Ieder voelt zich meteen thuis, waardoor zij hun innerlijke kracht durven te ontdekken. Hierdoor creëren zij een leven, vanuit liefde en balans.

MDT ROEL

“Muziek brengt je naar diepere verbinding en muziek raakt ons waar woorden niet kunnen komen.”

Hoe doen we dit?

Dit doen we door 1-daagse en 3-daagse retraites, workshops en events te organiseren die je diepgaand verbinden met de kern van jezelf, zodat je meer rijkdom aan rust, balans en liefde in jouw leven ervaart.

Met ROEL richten we ons op vier pijlers:

  •  de R van Rust,
  •  de O van Originaliteit,
  •  de E van Eigen-wijsheid,
  •  de L van Lef

Alle retraites, events en workshops worden ervaren met een lach en een traan, maar het brengt je bovenal een dosis liefde, rust, (h)erkenning, inzicht, blijdschap, verbinding en ontspanning.

“Muziek als herinnering aan jou.”

We verbinden muziek en meditatie. Deze combinatie is magisch.

Sfeerimpressies ROEL's Retraites

 

Ervaringen ROEL’s Retraites

Kom jij ook culinair genieten tijdens een van de onderstaande retraite?

 

Team Regie Over Eigen Leven

Roel en zijn team geven retraites, workshops en events in Nederland. Ze inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven. Dit doen ze met liefde, humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak, heerlijk eten en meer!

Roel krijgt maximaal energie van verbinden met mensen die willen spelen, groeien en zichzelf willen ontwikkelen en dan eigenlijk wel het liefst in de natuur bij een kampvuur. Hij is hier om het spel van het leven te spelen. Wil jij weer ontdekken wat jou dromen zijn? Zodat je de eerste stappen kunt gaan zetten je dromen waar te maken? Ben je benieuwd hoe wij je hiermee kunnen helpen?

Burn out retraite