De retraite locatie

Bij onze retraites draait alles om jou - om even op adem te komen, te ontspannen en te groeien. We begrijpen dat het dagelijks leven druk kan zijn en daarom hebben we speciale plek gecreëerd waar je even kunt opladen. Tijdens de driedaagse retraite zijn we te gast bij Masterveld (Winterswijk- Ratum) dit is onze vaste retraite locatie. "Een plek waar je je meteen thuis voelt"

retraite locatie

Ontdek onze retraites en geef jezelf de kans om te groeien en te ontspannen.

Ervaar hoe een fijne retraite locatie bij draagt aan jouw retraite beleving.

retraite locatie

De retraite locatie driedaagse:

𝗠𝗮𝘀𝘁𝗲𝗿𝘃𝗲𝗹𝗱.
Masterveld is een bijzonder gebied met een rijke geschiedenis. Deze bijzondere retraite locatie geeft je de ruimte; het ligt midden in de natuur, aan de rand van de prachtige bossen van Winterswijk en Ratum. Een plek waar je je meteen thuis voelt en het is de ideale plek om te wandelen en tot rust te komen.

Wij zijn enorm dankbaar voor deze retraite locatie en fijne plek, en het is elke keer weer een cadeautje om bij Rick en Marijke (eigenaren) te komen. De rust, warmte en liefde van Rick en Marijke zijn voelbaar. Wat zij doen, doen ze met aandacht, en dat is ook de manier waarop wij onze retraites vormgeven. Daarom klikt het zo goed tussen ons.

Rijd het erf op van Rick en Marijke en ervaar dat hetzelfde noaberschap als 100 jaar geleden nog altijd voelbaar is, aangevuld met de enorme gastvrijheid van het stel. Het oneindige enthousiasme en de verhalen van Rick, de rust en zorgzaamheid van Marijke: samen vormen zij precies de balans die je vindt bij Masterveld.

Wij ervaren dit zelf ook:

“Masterveld biedt de rust, ruimte en energie die passen bij mijn retraites. De mooie zonsondergangen in de zomer, het bos waardoor je omringd bent; heerlijk. De mensen die ik coach zijn op zoek naar balans in zichzelf en in hun leven. Daarvoor is het essentieel om op een plek te zijn waar je niet wordt afgeleid door de waan van de dag, maar gewoon kunt 'zijn'. Bij de retraite locatie Masterveld kan dat.”

Sfeerimpressies retraite locatie Masterveld

 

Ervaringen Retraite locatie

Kom jij ook culinair genieten tijdens een van de onderstaande retraite?

 

Tijdens deze dagen hoef je slechts voor één persoon te zorgen: jezelf.

Laat je in de watten leggen door het team van ROEL en geniet van culinaire verwennerijen.

Team Regie Over Eigen Leven

Roel en zijn team geven retraites, workshops en events in Nederland. Ze inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven. Dit doen ze met liefde, humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak, heerlijk eten en meer!

Roel krijgt maximaal energie van verbinden met mensen die willen spelen, groeien en zichzelf willen ontwikkelen en dan eigenlijk wel het liefst in de natuur bij een kampvuur. Hij is hier om het spel van het leven te spelen. Wil jij weer ontdekken wat jou dromen zijn? Zodat je de eerste stappen kunt gaan zetten je dromen waar te maken? Ben je benieuwd hoe wij je hiermee kunnen helpen?

Burn out retraite