Burn-out retraite

Neem even een moment om tot rust te komen en jezelf op de eerste plaats te zetten. We begrijpen de impact die een burn-out op je leven kan hebben en daarom hebben we een dagprogramma samengesteld dat zich richt op jouw fysieke, mentale en emotionele welzijn. Gun jezelf deze burn-out retraite.

Wat is ROELS burn-out retraite precies?

Een burn-out is een uitdagende fase in het leven, maar het goede nieuws is dat je er niet alleen voor staat. Een burn-out retraite kan de eerste stap zijn op weg naar herstel en biedt talloze voordelen voor mensen die worstelen met een burn-out.

Hoe fijn is het dan om jezelf te (her) ontdekken en jezelf terug te vinden. Zodat je weer je eigen koers kan bepalen en richting kan geven aan jouw leven. Weer te voelen waar het leven echt om gaat, in je eigen kracht te staan en gelukkig te zijn.

Heb jij ook behoefte aan:

 • drie dagen volledige aandacht voor jezelf
 • verbinding met jezelf en met anderen
 • jouw eigen koers te volgen en de regie over je leven terug pakken
 • heerlijk genieten van een drie dagen me-time
 • superlekker culinair genieten en volledig verzorgd worden?
 • plezier maken, ontspannen en jezelf weer ontmoeten
 • zelfreflectie om de eerste stap te zetten uit je burn-out?

Tijdens de burn-out retraite dompel je jezelf onder in een rustige omgeving, weg van de dagelijkse stress, werk en verantwoordelijkheden. Dit geeft je de ruimte om te ademen, tot rust te komen en je te concentreren op het herstel van je energie en eigen kracht.

Als je op zoek bent naar een eerste stap op weg naar herstel, overweeg dan eens een burn-out retraite.

In een veilige en ondersteunende omgeving kun je ontspannen, leren en groeien. Met de juiste tools en het juiste netwerk kun je op weg gaan naar een leven dat in balans is en waarin jij centraal staat. Ontdek de voordelen van een burn-out retraite en investeer in jezelf en je gezondheid.

ROEL organiseert retraites, events en workshops die je verbinden met de kern van jezelf, zodat je meer rust, balans en liefde in jouw leven ervaart

Burn-out retraite met gelijkgestemde

Onze retraite biedt ook de mogelijkheid om in contact te komen met gelijkgestemde mensen die dezelfde uitdagingen hebben ervaren. Dit creëert een ondersteunende gemeenschap waarin je ervaringen kunt delen, begrip kunt vinden en elkaar kunt aanmoedigen op de weg naar herstel. De kracht van gedeelde verhalen en steun kan niet worden onderschat.

Laat je begeleiden door Roel en zijn team tijdens een dag vol ontspanning, reflectie, inspiratie en nieuwe inzichten.

Wat je tijdens deze burn-out retraite kan verwachten is een mix van ontspanning, creativiteit, verbinding, muziek, culinaire verrassingen en de koers van jouw leven bepalen.

Zodat je uit je burn-out kan stappen.

Drie dagen om nooit te vergeten.

 Samen lachen, spelen, delen, helen en…. lekker eten.
Het eten was heerlijk, het was te merken dat het met warmte was gemaakt en ook daardoor werden we met warmte gevoed. Oftewel: het eten werd met liefde gemaakt en werden we met liefde gevoed. De begeleiding is echt fantastisch.

Burn Out Retraite

Ontdek de betekenisvolle burn out retraite: drie onvergetelijke dagen vol persoonlijke transformatie. Samen werken we aan herkenbare thema's, waardoor iedereen zijn eigen persoonlijke groei doormaakt. Elke retraite is uniek, met ruimte voor verrassingen en een mix van ontspanning, creativiteit, meditatie, verbinding, live muziek, heerlijk eten en me-time.

Geniet van diepgaande gesprekken met gelijkgestemden en laat je culinair verwennen met dagelijks (vegetarisch) ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner en borrelhapjes. Vers fruit, water, koffie, thee en sap zijn altijd beschikbaar, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw persoonlijke groeiproces.

Overnacht twee nachten op een prachtige locatie in de bossen van Winterswijk (Achterhoek, Gelderland). Kies tussen een eenpersoonskamer (met meerprijs) of deel een (tweepersoons)kamer. De locatie is goed bereikbaar per auto met voldoende parkeergelegenheid. Indien je met het openbaar vervoer reist, zorgen wij voor ophaalservice vanaf treinstation Winterswijk, of je kunt een OV-fiets nemen met nog 25 minuten fietsen.

Retraite Nederland Regie Over Eigen Leven (15)
vitaliteitsbudget

Wil jij net als Isabel de koers van jouw leven (terug)vinden?

Meer over de Burn out retraite

De Burn out retraite is beschikbaar doordeweeks of in het weekend.

Prijzen

vitaliteitsbudget

Krijg alle ruimte, rust en ontspanning: je komt alleen en bent toch samen.

Bekijk onze Agenda

ROEL'S Agenda

 

Wist je dat er ook mogelijkheden zijn om je opleidings/vitaleitsbudget van je werkgever in te zetten voor de Ont-Moeting retraite.

Lees meer ...

 

Ervaringen ROEL’s Burn Out Retraite

Het resultaat na een Burn Out Retraite met ROEL

 • Verbeterd begrip van de oorzaken en het samenzijn met gelijkgestemden zorgt voor magie en bijzondere momenten van herkenning
 • Ontwikkeling van coping-strategieën om stress te verminderen en betere grenzen te stellen.
 • Verhoging van zelfbewustzijn en zelfzorgvaardigheden.
 • Verbeterde emotionele veerkracht en stressbestendigheid.
 • Hernieuwde motivatie, je zit vol zelfvertrouwen, je hebt een stralende lach en je ogen stralen weer
 • Betere balans tussen werk en privéleven.
 • Verbeterde relaties, zowel werk als persoonlijk.
 • Het vermogen om terug te keren naar werk met een gezonde en positieve mindset.
 • Je krijgt helderheid door meditatie, visualisatie, het vision board en andere oefeningen en activiteiten.

We horen vaak dat het lastig is om in woorden te vatten wat er zich afspeelt tijdens een de Burn Out Retraite. Het is moeilijk om de juiste bewoordingen te vinden, omdat de ervaring eigenlijk niet te beschrijven valt. Dit moet je zelf beleven om het volledig te begrijpen.

Om je toch een zo helder mogelijk beeld te schetsen van wat een retraite inhoudt, wat het betekent en wat het je kan brengen, hebben we dit liefdevol vastgelegd in verschillende video's. Neem hier een kijkje op onze reviewpagina.

En heb je hierna nog steeds vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Retraite Nederland Regie Over Eigen Leven (8)
Retraite Nederland Regie Over Eigen Leven (21)

Sfeerimpressies Burn Out Retraite

 

We hebben zo’n haast dat we amper de gelegenheid hebben voor pauze, rust en reflectie.

Het gevolg? Een soort eindeloze eentonigheid met een verhoogd stress gevoel. Je staat altijd aan.

Vind bij ROEL de pauze knop weer terug.

Team Regie Over Eigen Leven

Roel en zijn team geven retraites, workshops en events in Nederland. Ze inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven. Dit doen ze met liefde, humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak, heerlijk eten en meer!

Roel krijgt maximaal energie van verbinden met mensen die willen spelen, groeien en zichzelf willen ontwikkelen en dan eigenlijk wel het liefst in de natuur bij een kampvuur. Hij is hier om het spel van het leven te spelen. Wil jij weer ontdekken wat jou dromen zijn? Zodat je de eerste stappen kunt gaan zetten je dromen waar te maken? Ben je benieuwd hoe wij je hiermee kunnen helpen?

Burn out retraite