Roels burn-out retraite 

Neem even een moment om tot rust te komen en jezelf op de eerste plaats te zetten. We begrijpen de impact die een burn-out op je leven kan hebben, en daarom hebben we een dagprogramma samengesteld dat zich richt op jouw fysieke, mentale en emotionele welzijn.

Wat is ROELS burn-out retraite precies?

Een burn-out is een uitdagende fase in het leven, maar het goede nieuws is dat je er niet alleen voor staat. Een burn-out retraite kan de eerste stap zijn op weg naar herstel en biedt talloze voordelen voor mensen die worstelen met een burn-out.

Hoe fijn is het dan om jezelf te (her) ontdekken en jezelf terug te vinden. Zodat je weer je eigen koers kan bepalen en richting kan geven aan jouw leven. Weer te voelen waar het leven echt om gaat, in je eigen kracht te staan en gelukkig te zijn.

Heb jij ook behoefte aan:

 • Een dag volledig focussen op jezelf
 • Verbinding met jezelf en andere gelijkgestemden
 • Weer de regie over je leven terug pakken
 • Heerlijk genieten van een dag me-time
 • Volledig verzorgd worden?
 • Zelfreflectie om de eerste stap te zetten uit je burn-out?

Tijdens de burn-out retraite dompel je jezelf onder in een rustige omgeving, weg van de dagelijkse stress, werk en verantwoordelijkheden. Dit geeft je de ruimte om te ademen, tot rust te komen en je te concentreren op het herstel van je energie en eigen kracht. 

Burn-out retraite met gelijkgestemde

Onze retraite biedt ook de mogelijkheid om in contact te komen met gelijkgestemde mensen die dezelfde uitdagingen hebben ervaren. Dit creëert een ondersteunende gemeenschap waarin je ervaringen kunt delen, begrip kunt vinden en elkaar kunt aanmoedigen op de weg naar herstel. De kracht van gedeelde verhalen en steun kan niet worden onderschat.

Laat je begeleiden door Roel en zijn team tijdens een dag vol ontspanning, reflectie, inspiratie en nieuwe inzichten.

Wat je tijdens deze burn-out retraite kan verwachten is een mix van ontspanning, creativiteit, verbinding, muziek, culinaire verrassingen en de koers van jouw leven bepalen.

Zodat je uit je burn-out kan stappen.

1 daagse retraite nedereland
eendaagse retraite
roels dagretraite
1 daagse retraite
mini retraite
Inhoud burn-out retraite

De burn-out retraite kan plaatsvinden doordeweeks of in het weekend op een mooie locatie in de buurt van Arnhem (Gelderland)

De eerstvolgende dagretraite staat gepland voor:

Zaterdag 23 september burn-out retraite herfst *(early bird prijs)

Na de warme zomer, is het tijd om te oogsten. Een mooi seizoen om in alle rust stil te staan bij je eigen oogst. Wat heb jij allemaal bereikt? Waar pluk jij nu de vruchten van. Vaak slaan we deze stap over en nemen we er de tijd niet voor. Maar bewust aandacht geven aan wat er goed gaat, dat vieren in vreugde en overvloed. En dit doen wij graag deze feestdag samen met jou!

En dit hoef je het niet alleen te doen. We doen het samen op zaterdag 23 september met een fijne groep gelijkgestemden. Het samenzijn met gelijkgestemden zorgt voor magie en bijzondere momenten van (h)erkenning.

Het wordt een bijzondere dag met een mix van ontspanning, creativiteit, meditatie, verbinding, muziek, lekker eten, de koers van jouw leven bepalen en we gaan uit onze comfortzone. Heerlijk om dit samen te doen, zodat je dit jaar bewuster gaat leven en nog meer kan genieten! 

Tijd om jouw nieuwe ideeën om te zetten in positieve stappen voor jezelf. Samen met jou zetten wij graag de eerste stap. 

Met een workshop van “Eigen Wijs” 

We starten deze dag om 10:30 uur  (inloop vanaf 10:00 uur) en eindigen deze dag rond 16:15 uur. 

Zaterdag 23 september burn-out retraite *(early bird prijs)

Herfst retraite 

Vrijdag 3 november burn-out retraite *(early bird prijs)

Herfst retraite

Zondag 10 december burn-out retraite *(early bird prijs)

Winter retraite

 

Mocht je liever voor een andere data gaan kijk ook eens op de pagina van de driedaagse retraite voor de mogelijkheden. 

Roels 1 daagse retraite

Hoe ziet burn-out retraite eruit?

 
 • Een bijzondere magische dag. Waar je nog heel veel dagen van kan nagenieten.
 • Begeleiding in de workshops (ontspanning, creativiteit, muziek en meditatie).
 • Diepgaande en verbindende gesprekken met gelijkgestemden.
 • Culinaire verwennerij: (vegetarisch) lunch, tussendoortje en je kan tussendoor altijd vers fruit pakken. Ook water, koffie en thee.
 • Voor alles is gezorgd waardoor jij je alleen maar hoeft te focussen op jouw eigen proces.

Wat levert deze burn-out retraite je op?

 

 • Het volgen van onze burn-out retraite biedt talloze voordelen. Je zult merken dat je energieniveau geleidelijk herstelt, je eigen kracht vergroot en je emotionele welzijn verbetert. Je zult beter in staat zijn om met stress om te gaan en een evenwichtiger leven te leiden. Mocht deze burn-out retraite je bevallen kan het volgen van onze driedaagse ont-moeting retraite je helpen toekomstige burn-outs te voorkomen door je drie dagen te voorzien van waardevolle tools en inzichten die je kunt blijven gebruiken.

 • Je wordt je bewust van wat jouw belemmerende overtuigingen zijn en hoe je daar mee omgaat.
 •  Je krijgt helderheid door meditatie, visualisatie en andere oefeningen en activiteiten.

 • Er wordt gezorgd voor veiligheid binnen de groep door een doordachte opbouw in het programma, waardoor er geen drempel is om jezelf te zijn

 • Je voelt je niet meer alleen in je verhaal, je voelt steun bij elkaar en je voelt de magie ontstaan en je durft helemaal jezelf te zijn in een veilige omgeving. 

 • Last but not least biedt een burn-out retraite de mogelijkheid om nieuwe vriendschappen te sluiten en een supportnetwerk op te bouwen. De mensen die je tijdens de retraite ontmoet, kunnen waardevolle bondgenoten worden op je herstelreis. Ze begrijpen je, steunen je en kunnen je helpen bij het onderhouden van een gezonde levensstijl, ook nadat de retraite is afgelopen.

1 Daagse Retraite Nederland
Dus, als je een burn-out hebt ervaren en op zoek bent naar een eerste stap op weg naar herstel, overweeg dan eens een burn-out retraite. In een veilige en ondersteunende omgeving kun je ontspannen, leren en groeien. Met de juiste tools en het juiste netwerk kun je op weg gaan naar een leven dat in balans is en waarin jij centraal staat. Ontdek de voordelen van een burn-out retraite en investeer in jezelf en je gezondheid.

Een heerlijke afwisselende dag. Roel en zijn team doen dit echt vanuit hun hart. Dat merk je en dat proef je. Echt een mooi cadeautje voor mijzelf. Het is de investering zeker waard.

Door

Fijn om een dag alleen met jezelf bezig te zijn en met behulp van elkaar te bekrachtigen wat jij voor jezelf belangrijk vind. Dit op een positieve, vrolijke, vlotte en originele wijze in een leuke setting met een heerlijke lunch.

Kees

Een mooie intense ontspannende dag met een fijne groep mensen, een professioneel team die dit alles positieve energie geeft. Je mag zijn wie je bent, je krijgt nieuwe inzichten, een investering voor je zelf. Het is een aanrader voor iedereen, zon cadeautje ga ik mezelf vaker geven.

Anne

Team ROEL

Roel

Coach die je laat dromen

NLP, transformatie coach, Loopbaancoach, Reiki 1 en 2, Mindfulness, meditatie, gastheer en eigenaar en bedenker ROEL (Regie over eigen Leven)

.

Roel en zijn team geven workshops, retraites en events in Nederland en inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven en werkgebied. Dit doen ze met een gezonde dosis humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak en meer! 

Ik ben er graag bij

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op om ons kennismakingsgesprek voor de 1 daagse retraite af te stemmen.

Naam(Vereist)
Mag contact opnemen(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Telefoon

+31 31 6 238011

×