Over Roel

Ik ben Roel en ik maak plezier in de speeltuin die het leven heet. Maar dan wel met mijn eigen Roels (lees: rules).  Ik vind het fijn om mezelf te zijn en regie te hebben over mijn eigen leven. Maar dat is niet altijd zo geweest.

Ik was streng voor mezelf, ik moest van alles en ik ging maar door. Ik had hoge verwachtingen en daardoor ontwikkelde ik een laag zelfbeeld. Ik deed vooral dingen die andere mensen leuk vonden en daardoor leefde ik niet mijn eigen leven.

Ik was altijd met de buitenkant bezig: het perfecte plaatje.

Ik luisterde niet goed waar ik zelf naar verlangde en wat ik van binnen echt nodig had. Ik hikte tegen een burn-out aan, met als gevolg dat er even flink op de rem werd getrapt voor mij. Ik scheurde mijn schouderpees en mijn lichaam werd letterlijk stil gezet.

Burn out retraite

Dit was mijn wake-up call! Ik voelde aan alles dat ik wat moest veranderen en besloot aan mijzelf te gaan werken.

Ik heb geleerd wat ik echt belangrijk vind, wat mijn kernwaarden zijn en daar ben ik naar gaan leven. Ik volgde verschillende cursussen en opleidingen zoals Mindfulness, NLP, Loopbaancoach, transformatie coach en ik pakte na jaren de passie voor muziek weer op. Dit vergrootte mijn bewustzijn, waardoor ik nu meer kan genieten van het leven en mijn passie leef.

Ik vind het vervelend om te zien dat er veel mensen zijn die te streng zijn voor zichzelf, die vaak dingen doen waar ze helemaal geen vreugde aan beleven en geen gehoor geven aan hun eigen verlangens. Ze nemen genoegen met het leven dat ze leiden (of zelfs lijden) voor iemand anders. Ik vind dit zo zonde!

Het is dan ook mijn missie om mensen te helpen herinneren hoe uniek ze zijn zodat ze de regie weer kunnen terugpakken en hun eigen leven kunnen leiden.

Ik laat ze inzien dat leven vanuit je hart en passie zorgt voor meer verbinding met je jezelf en ook met je omgeving. Ik vind het fantastisch om te zien wanneer mensen zichzelf weer op de eerste plaats zetten.

1 of meerdaagse retraites ROEL

Als ik niet op retraite ben dan ben ik te vinden in de creatie ruimte van de "Gouden Herinnering" (hier vertel ik verder in het verhaal wat meer over), in natuur of in de sportschool. Verder hou ik ervan om met familie en vrienden gezellig wat te eten en te drinken of samen een spelletje te spelen.

Je kunt mij verder omschrijven als enthousiast, open, sociaal, (soms te) bewust, geïnteresseerd, ondernemend en een tikkeltje gek. Ik hou ervan om spiritualiteit wijsheid juist down to earth en praktisch te maken, zodat je er iets mee kunt. Ik dacht eerst ook dat ik nooit spiritueel was, maar ik sta nu juist meer met beide benen op de grond. Ik kan enorm genieten van diepgaande gesprekken en gekkigheid met dierbaren.

Ik zet mezelf op één en zorg dan ook goed voor mijzelf. Zodat ik ook goed voor andere kan zorgen. Dit doe ik door bewust bezig te zijn met mijn voeding. Ik eet minimaal 3 keer per week vegetarisch om mijn steentje bij te dragen aan een duurzamere en mooiere wereld. Ik sport regelmatig en wandel uren door de natuur.

Meer over mij?

Hier zijn een aantal dingen die niet iedereen weet 😉

Wist je dat;

  • Ik elke dag het eerste uur van de dag voor mijzelf pak, zonder telefoon.
  • Ik een keer per week aan kickboksen doe.
  • Ik heel graag een hond zou willen.
  • Ik al 17 jaar in de horeca werk en al bijna 10 jaar bedrijfsleider ben. Hier ben ik verbinding met mensen en weet wat er speelt, ik hoor veel verhalen. Hier werk ik nog 2 of 3 dagen in de week.

Ik krijg maximaal energie van verbinden met mensen die willen spelen, muziek willen maken, groeien en zichzelf willen ontwikkelen en dan eigenlijk wel het liefst in de natuur bij een kampvuur. Ik ben hier op aarde om het spel van het leven te spelen. Wil jij weer ontdekken wat jou vuurtje van aan gaat? Zodat je de eerste stappen kunt gaan zetten? Ben je benieuwd hoe ik je hiermee kan helpen?

Schrijf je dan in voor een gratis kennismakingsgesprek met mij.

Ga mee met  de ONT-moetings driedaagse: Make you own Roel’s. (lees: rules)

"De Gouden Herinnering"

Door middel van muziek brengen we mensen samen en laten we mensen herinneren hoe uniek ze zijn. 

Samen met Robin Thuss heb ik nog een ander bedrijf namelijk: De Gouden Herinnering. De Gouden Herinnering richt zich op 4 kerngebieden: het geven van optredens (o.a. festivals, uitvaarten en bruiloften), het geven van inspirerende workshops, het spelen van muziek in de zorg en wanneer iemand een unieke uitdaging voor ons heeft gaan we die niet uit de weg. Alles in de cirkel van het leven moet gevierd worden.

Voor meer informatie kijk gerust even op onze website.

Team Regie Over Eigen Leven

Roel en zijn team geven retraites, workshops en events in Nederland. Ze inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven. Dit doen ze met liefde, humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak, heerlijk eten en meer!

Roel krijgt maximaal energie van verbinden met mensen die willen spelen, groeien en zichzelf willen ontwikkelen en dan eigenlijk wel het liefst in de natuur bij een kampvuur. Hij is hier om het spel van het leven te spelen. Wil jij weer ontdekken wat jou dromen zijn? Zodat je de eerste stappen kunt gaan zetten je dromen waar te maken? Ben je benieuwd hoe wij je hiermee kunnen helpen?

Burn out retraite