Ont-moeting retraite Nederland

Hoe fijn zou het zijn als je even niks moet? Laat de boel even de boel zodat er ruimte ontstaat om jezelf weer te ontmoeten. Ga weer voelen waar het leven echt om gaat. Ben jij klaar voor rust, ruimte en ontspanning? Geef jezelf deze driedaagse retraite Nederland cadeau. 

Wat is ROELS ONT-moeting driedaagse precies?

Drie dagen lang plezier maken, ontspannen en jezelf weer ontmoeten. Dit doen we door avontuurlijke en creatieve activiteiten en toffe uitdagingen waarmee al je zintuigen worden geprikkeld. Hierdoor kom je los van jouw dagelijkse sleur en raak je weer in verbinding met jezelf. Je gaat jouw koers (her)ontdekken wat inspiratie biedt voor de rest van je leven.

Je wordt in de watten gelegd met heerlijk eten en drinken en je hoeft drie dagen voor niets of niemand te zorgen, alleen voor jezelf. Deze dagen zijn een waardevol cadeau aan jezelf, om je weer te laten voelen wie je echt bent en te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Overal is aan gedacht, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is. 

Ont-dekking driedaagse retraite
Ont-dekking driedaagse retraite
Ont-dekking driedaagse retraite
Retraite nederland Regie over eigen leven
Ont-dekking driedaagse retraite

 Inhoud Ont-moeting retraite Nederland

 • Drie bijzondere dagen vol persoonlijke transformatie die je nooit meer zult vergeten.
 • We werken samen aan herkenbare thema’s van mensen in de groep. Hiermee transformeert iedereen zijn eigen persoonlijke stukken.
 • Elke retraite is anders zodat er ruimte ontstaat voor verrassingen. Deze dagen bevatten een aantal fantastische aspecten zoals ontspanning, creativiteit, meditatie, verbinding, ontspanning sessies, (live) muziek, lekker eten en ruimte voor jezelf.
 • Er is ruimte voor mooie en diepgaande gesprekken met gelijkgestemden.
 • Culinaire verwennerij: alle dagen (vegetarisch) ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner en borrelhapjes. Je kan tussendoor altijd vers fruit pakken. Ook water, koffie, thee en sap. Voor alles is gezorgd waardoor jij je alleen maar hoeft te richten op je eigen proces.
 • Twee overnachtingen op een mooie locatie in de bossen van Winterswijk (Achterhoek, Gelderland). Je hebt keuze tussen een eenpersoonskamer (meerprijs) of op een (tweepersoons) gedeelde kamer.
 • De accommodatie is makkelijk bereikbaar met de auto en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. De plek is wat lastiger te bereiken met openbaar vervoer. Kies je voor het openbaar vervoer? Dan zorgen wij dat je wordt opgehaald op treinstation Winterswijk. Of je kan een OV fiets pakken waarna het nog 25 minuten fietsen is.

De retraite Nederland driedaagse is doordeweeks of in het weekend. Wil je liever in een mid-week op retraite? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

De eerstvolgende Ont-moeting retraite is op:     

 • Midweek van 20 februari tot en met 22 februari 2024 (nog 6 plekken beschikbaar.)
 • Weekend van 23 februari tot en met 25 februari 2024 (nog 6 plekken beschikbaar.)

De data voor de driedaagse retraites in 2024 zijn bekend, kijk hieronder in onze agenda. Nu te boeken met vroegboek korting.

Wil je liever starten met een dagretraite? Kijk ook eens op de pagina van de dagretraite.

* sterretje betekent dat de early bird prijs nog geldig is. Eén maand voor aanvang van de retraite vervalt deze.

 

Ben jij altijd druk en onderweg naar weer iets wat moet? Is het NU dan echt tijd voor jou zodat je even helemaal niks hoeft? Wil je ook ervaren hoe fijn het is om samen herinneringen te maken? Ontmoet jezelf, ontmoet nieuwe mensen en laat je inspireren. Tijdens deze Ont-moeting driedaagse ga je weer herinneren wie je werkelijk bent. Je zult ervaren hoe het is om in verbinding, blijheid, liefde en rust te leven.

We starten de eerste dag om 13:00 uur met een gezamenlijke lunch en eindigen dag 3 rond 17:00 uur.

Investeer in jezelf door dit avontuur aan te gaan. Dit is het allermooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Ont-dekkings retraite nederland ROEL

Het is prachtig om te ervaren hoe een groep ‘onbekende’ deelnemers en een fantastisch team van ROEL, binnen een heel kort tijdsbestek het vertrouwen bij elkaar kunnen vinden en het beste bij jezelf én elkaar naar boven kunnen halen. 

Koen, deelnemer retraite augustus 2022

Wat levert deze retraite Nederland je op?

 • Je stapt even uit je eigen drukke ratrace en krijgt de ruimte voor nieuwe inzichten: jouw batterij wordt weer opgeladen.
 • Het samenzijn met gelijkgestemden zorgt voor magie en bijzondere momenten van herkenning.
 • Je stapt uit je comfortzone, waardoor je in je dagelijks leven nog meer jezelf durft te zijn.
 • Je zit vol zelfvertrouwen, je hebt een stralende lach en je ogen stralen weer.
 • Terwijl je aan jezelf werkt kom je ook tot rust door de natuurrijke omgeving en het ‘even niets moeten’.
 • Je krijgt helderheid door meditatie, visualisatie, het vision board en andere oefeningen en activiteiten.
 • We bepalen samen welke eerste stap jij gaat zetten om je dromen te realiseren.

Retraite Nederland

Het team zorgt voor veiligheid binnen de groep waardoor er geen drempel is om jezelf te zijn. Door samen te zijn krijg je nieuwe inzichten, nieuwe vriendschappen en maak je verbinding met gelijkgestemden. Je voelt je niet meer alleen in je verhaal, je voelt steun bij elkaar en je voelt de magie ontstaan. Je durft helemaal jezelf te zijn in een veilige omgeving.

Marleen, deelnemer retraite juni 2023

Wat een unieke ervaring! Ik ging er zonder verwachtingen en met enige twijfel heen, maar ben blij dat Roel de tijd voor me heeft genomen en ik zelf die stap heb gezet om deel te nemen. Het was zeer bijzonder om mee te maken, mooie mensen, fijne momenten, lekker, gezond eten en een prachtig team.
Niet veel stilte, maar leuke opdrachten, diepzinnige gesprekken, eenheid en samenhorigheid. Met een lach en traan afgesloten en drie dagen beleefd om nooit meer te vergeten. ROEL nogmaals dank

Wendy Mertens

Ik heb deze ontdekking driedaagse als zeer helpend ervaren. Ik heb mij in dit weekend sinds lange tijd weer krachtig en zelfverzekerd gevoeld. Ook ben ik weer dichter bij mijzelf gekomen en heb ik weer beter voor ogen wie ik ben en wat ik belangrijk vind. Echt een aanrader! Heel erg bedankt voor alles! Jullie zijn goud.

Charon Volman

Vanaf het eerste moment heeft Roel mij zo op mijn gemak laten voelen. Er was binnen de groep dan ook een prachtige connectie en we doken met z’n allen de diepte in. Daar kwamen we pas, na een reis vol tranen, lachen en ontdekkingen op de derde dag weer uit. Dit alles in combinatie met een prachtig verzorgde locatie en accommodatie. Los gekoppeld van mijn telefoon en social media, geconnect met de natuur.  Het was het een waar magisch driedaagse. Een fantastisch cadeau van jezelf, voor jezelf.

Daniël Boshoven

We horen vaak dat het lastig te omschrijven is wat er tijdens een driedaagse retraite Nederland gebeurd. Daar dus woorden aangeven is lastig, omdat het eigenlijk niet uit te leggen valt. Dit moet jezelf ervaren en dan snap je het. Om je toch een zo duidelijk mogelijk beeld te geven: wat een retraite is? wat het inhoudt? wat het je oplevert? enz. Hebben we zo duidelijk mogelijk in beeld gebracht in verschillende filmpjes. Klik hier voor de review pagina.

Kortom, dit is de perfecte combinatie van een ontspannende retraite Nederland waarin je jezelf weer ontdekt én de luchtigheid en gezelligheid van de activiteiten waardoor je je weer even kind voelt.

Team ROEL

Roel

Coach die je laat dromen

NLP, transformatie coach, Loopbaancoach, Reiki 1 en 2, Mindfulness, meditatie, gastheer en eigenaar en bedenker ROEL (Regie over eigen Leven)

.

Roel en zijn team geven retraites, workshops en events in Nederland. Ze inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven. Dit doen ze met liefde, humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak en meer! 
 

Gratis kennismakingsgesprek

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op om ons kennismakingsgesprek af te stemmen.

Naam(Vereist)
Mag contact opnemen(Vereist)

Jij staat centraal. We waarborgen daarom jouw privacy en behandelen je informatie met de grootste zorg.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Telefoon

+31 31 6 238011

×