Ont-dekking retraite Nederland

Ben jij klaar voor deze retraite : De ONT-dekking driedaagse retraite Nederland: Live by your own ROELS

Wat is ROELS ONT-dekking driedaagse precies?

Drie dagen lang plezier maken, lachen en ontdekken wie je echt bent staan op nummer één. Dit doen we door avontuurlijke en creatieve activiteiten, spelletjes en toffe uitdagingen waarmee al je zintuigen worden geprikkeld. Hierdoor raak jij weer in verbinding met je eigen dromen en leg je de basis voor de rest van je leven.

Je zult in de watten worden gelegd met heerlijk eten en drinken en je wordt even helemaal ontzorgd. Deze dagen zijn een waardevol cadeau aan jezelf, om je weer te laten voelen wie jij echt bent en te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen. 

Overal is aan gedacht, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: JIJ!

Ont-dekking driedaagse retraite
Ont-dekking driedaagse retraite
Retraite nederland weekend
Retraite nederland Regie over eigen leven
Ont-dekking driedaagse retraite

Inhoud Ont-dekking retraite Nederland

De retraite Nederland driedaagse kan plaatsvinden doordeweeks of in het weekend. De eerstvolgende Ont-dekking retraite staat gepland voor:

 • Midweek van 6 september tot en met 8 september 2022. * (nog 5 plaatsen beschikbaar.)
 • Midweek van 11 oktober tot en met 13 oktober 2022. * (nog 8 plaatsen beschikbaar.)
 • Weekend van 18 november tot en met 20 november 2022.* (nog 7 plaatsen beschikbaar.)
 • Weekend van 9 december tot en met 11 december 2022.* (nog 9 plaatsen beschikbaar.)

 

Hoe ziet ROELS Retraite Nederland eruit?

  • Drie magische levensveranderende dagen inclusief persoonlijke transformatieprocessen.
  • Er wordt collectief gewerkt aan universele thema’s die spelen in de groep waarin ieder zijn eigen persoonlijke stukken transformeert.
  • Dagelijkse begeleide meditatie en yoga.
  • Heel veel diepgaande en verbindende gesprekken met gelijkgestemden.
  • Je wordt ook culinair verwend tijdens de driedaagse. Alle dagen (vegetarisch) ontbijt, lunch, tussendoortje, diner en borrelhapje inbegrepen. Je kan tussendoor altijd vers fruit pakken. Ook water, koffie, thee en sap. Voor alles is gezorgd waardoor jij je alleen maar hoeft te focussen op je eigen proces.
  • Twee overnachtingen op een mooie locatie in de bossen van Winterswijk (Achterhoek, Gelderland). Waarbij je een keuze hebt of je alleen of op een (tweepersoons) gedeelde kamer slaapt.
  • Een 1 op 1 (coach) sessie op jouw persoonlijke proces.

 

 

Wil je ook mee met deze driedaagse en jezelf op een speelse manier ontdekken, weer het kind in jezelf te voelen, je passie en verlangens inzien en stappen richting je droomleven uitstippelen?

We starten op vrijdag om 13:00 uur met een gezamenlijke lunch en eindigen op zondag rond 18:00 uur.

Investeer in jezelf door dit avontuur aan te gaan dit is het allermooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Laat mij je meenemen op jouw avontuur.

Ont-dekkings retraite nederland ROEL

Wat levert deze retraite driedaagse je op?

  • Doordat je even uit je eigen drukke ratrace stapt krijg je de ruimte voor nieuwe inzichten, zodat je weer rust in je lijf krijgt/ zodat je batterij weer is opgeladen.
  • Er ontstaat magie omdat je met gelijkgestemden samen bent.
  • Je stapt uit je comfortzone, zodat je veel meer in je dagelijks leven nog meer jezelf durft te zijn.
  • Je bent je bewust geworden wat je belemmerende overtuigingen, die je niet verder helpen, zijn en hoe je daar mee omgaat.
  • Je hebt een visionboard met jouw grootste verlangen en dromen waarbij je grote eyeopener, kwartjes die vallen,
  • Met het visionboard weet je waar je naartoe wilt en heb je de eerste stappen gezet om je dromen na te jagen.
  • We bepalen welke eerste stap jij gaat zetten om je dromen te realiseren. (Ik sta niet in voor gevolgen er zijn al banen opgezegd, relaties verbroken enz. )
  • Je krijgt helderheid door meditatie, visualisatie, het maken van je visionboard hoe je verder kunt met je leven.

  • Je zit vol zelfvertrouwen, je hebt een stralende lach en je ogen glimmen weer.
  • Je weet welke beginstappen jij te zetten hebt om je droomleven werkelijk te maken.
  • Kortom het is de perfecte combinatie van een ontspannende retraite waarin je jezelf weer ontdekt én de luchtigheid en gezelligheid van de spellen die gespeeld worden, waardoor je je weer kind voelt.
  • Er wordt gezorgd voor veiligheid binnen de groep door een doordachte opbouw in het programma, waardoor er geen drempel is om jezelf te zijn. Door samen te zijn krijgt je nieuwe inzichten, nieuwe vriendschappen en maak je verbinding met gelijkgestemden. Je voelt je niet meer alleen in je verhaal, je voelt steun bij elkaar en je voelt de magie ontstaan en je durft helemaal jezelf te zijn in een veilige omgeving.

    Zonder al te veel verwachtingen ben ik aan dit, voor mij toch best spannende, avontuur begonnen. In mijn dagelijkse leven loop ik er vaak tegenaan dat ik veel van mijzelf verwacht en dat ik het moeilijk vind om bij mijn eigen gevoel te komen. “Wat vind ik nou eigenlijk echt belangrijk in het leven en wat wil ik uitstralen naar de buitenwereld?”  Ik merkte tijdens het weekend dat ik steeds meer van mezelf liet zien door de begeleiding vanuit het team van Roel en alle mooie mensen. Zo voelde ik me bijvoorbeeld tijdens de één-op-één sessie met Roel écht begrepen. Roel is een lieve, zorgzame en oprechte jongen met een hart van goud! De manier waarop Roel me op mijn gemak stelde, zorgde ervoor dat ik mijn verhaal kon doen. Toch vond ik het moeilijk hier een gevoel aan te koppelen. Tot op de laatste middag van de driedaagse. Daar gebeurde voor mij iets magisch. Door de meditatie van Janel. Voor het eerst sinds een lange tijd, wist ik mijzelf open te stellen en kwam ik weer even mij mijn gevoel. De driedaagse voelt voor mij als de start van een heel mooi nieuw pad. Ik ben het team van Roel ontzettend dankbaar voor dit magische weekend.                            “Iedereen zou dit weekend moeten ervaren in zijn of haar leven!”

   Glenn Vieberink

   Ieder moment werden we weer opnieuw vol met passie en liefde verrast op deze prachtige reis. Los gekoppeld van onze telefoon en social media, geconnect met de natuur. Stap voor stap dichter bij jezelf, je eigen innerlijk kind en een prachtige ontroerende en bovenal krachtige verbinding met elkaar! Onvoorwaardelijke liefde. Een weekend R.O.E.L is meer dan een investering in jezelf. Deze magische retreat draag je voor de rest van je leven mee in hart en ziel!

   Irene van Koppenhagen

   Elk moment had iets magisch en de balans tussen de activiteiten maakte precies datgene los waar ik zelf niet altijd bij kon. Een samengestelde groep dat alle elementen bevatte om volledig naar binnen te kunnen treden, raakte elke gevoelige snaar. Hierin ontstond een ontzettend fijn moment met Roel, wat weer bevestigde wie ik ben en wil zijn. De goede zorgen, de liefde, de ruimte en veiligheid dat gaande vanzelfsprekend werd, maakt dat dit weekend tot in de puntjes is verzorgd! 

   Max Burger

   Roel

   Coach die je laat dromen

   NLP, transformatie coach, Loopbaancoach i.o. , Reiki 1 en 2, Mindfulness, meditatie, gastheer en eigenaar en bedenker ROEL (Regie over eigen Leven)

   .

   Roel en zijn team geven retraites en workations in Nederland en inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven en werkgebied. Dit doen ze met een gezonde dosis humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak en meer! 

   Gratis kennismakingsgesprek

   Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op om ons kennismakingsgesprek af te stemmen.

   Naam(Vereist)
   Mag contact opnemen(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   Telefoon

   0614492871

   ×