Ont-moeting retraite Nederland

Hoe fijn zou het zijn als je even niks moet? De boel even de boel laten? zodat er ruimte onstaat om weer jezelf te ontmoeten. En weer voelen waar het leven echt om gaat. Ben jij klaar voor deze retraite : De ONT-moeting driedaagse retraite Nederland.

Wat is ROELS ONT-moeting driedaagse precies?

Drie dagen lang plezier maken, lachen en jezelf weer ontmoeten. Dit doen we door avontuurlijke en creatieve activiteiten en toffe uitdagingen waarmee al je zintuigen worden geprikkeld. Hierdoor ontmoet jij jezelf weer en raak jij weer in verbinding met jezelf en zal je jouw koers (her)ontdekken voor de rest van je leven.

Je zult in de watten worden gelegd met heerlijk eten en drinken en je wordt even helemaal ontzorgd. Deze dagen zijn een waardevol cadeau aan jezelf, om je weer te laten voelen wie jij echt bent en te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Overal is aan gedacht, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: JIJ!

Ont-dekking driedaagse retraite
Ont-dekking driedaagse retraite
Ont-dekking driedaagse retraite
Retraite nederland Regie over eigen leven
Ont-dekking driedaagse retraite

Inhoud Ont-moeting retraite Nederland

 • Drie magische levens veranderende dagen met persoonlijke transformatieprocessen
 • Er wordt samen gewerkt aan universele thema’s die spelen in de groep waarin ieder zijn eigen persoonlijke stukken transformeert
 • Elke retraite is wisselend. Zodat er ruimte staat voor verrassingen. Deze dagen bevatten een aantal fantastisch aspecten zoals ontspanning, creativiteit, meditatie, verbinding, yoga, muziek, lekker eten, ruimte voor jezelf en we gaan uit onze comfortzone.
 • Heel veel diepgaande en verbindende gesprekken met gelijkgestemden
 • Culinaire verwennerij: alle dagen (vegetarisch) ontbijt, lunch, tussendoortje, diner en borrelhapje inbegrepen. Je kan tussendoor altijd vers fruit pakken. Ook water, koffie, thee en sap. Voor alles is gezorgd waardoor jij je alleen maar hoeft te focussen op je eigen proces
 • Twee overnachtingen op een mooie locatie in de bossen van Winterswijk (Achterhoek, Gelderland). Waarbij je een keuze hebt of je alleen (meerprijs) of op een (tweepersoons) gedeelde kamer slaapt

De retraite Nederland driedaagse kan plaatsvinden doordeweeks of in het weekend. De eerstvolgende Ont-moeting retraite staat gepland voor:     

 • Weekend van 30 juni tot en met 2 juli 2023. (nog maar 3 plekken beschikbaar.) *
 • Weekend van 28 juli tot en met 30 juli 2023. (nog 4 plekken beschikbaar.) *
 • Weekend van 11 aug tot en met 13 aug 2023. (nog maar 4 plekken beschikbaar.) *
 • Midweek van 5 sept tot en met 7 sept 2023. (nog maar 6 plekken beschikbaar.) *
 • Weekend van 8 september tot en met 10 september 2023. (nog maar 4 plekken beschikbaar.) *

Mocht je liever voor een andere data gaan kijk ook eens op de pagina van de ééndaagse retraite voor de mogelijkheden. 

 

* sterretje betekent dat de early bird prijs nog geldig is. Één maand voor aanvang van de retraite vervalt de early bird prijs en gaat de reguliere prijs van start.

 

 

Ben jij altijd druk en onderweg? En is het dan nu echt even tijd voor jou zodat je even niks moet? Wil je ook mee met deze driedaagse en ervaren hoe fijn is het om samen herinneringen te maken en dit samen te delen. En ook om jezelf te ontmoeten,  ook nieuwe mensen te ontmoeten en om je samen te laten inspireren. Tijdens deze ont-moeting driedaagse laten je weer herinneren wie je werkelijk echt bent. Je zal ervaren hoe het is om in verbinding, blijheid, chillheid en rust te leven.

We starten de eerste dag om 13:00 uur met een gezamenlijke lunch en eindigen dag 3 rond 17:00 uur.

Investeer in jezelf door dit avontuur aan te gaan dit is het allermooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Laat mij je meenemen op jouw avontuur.

Ont-dekkings retraite nederland ROEL

Het is prachtig om te ervaren hoe een groep ‘onbekende’ deelnemers en een fantastisch team van ROEL, binnen een heel kort tijdsbestek het vertrouwen bij elkaar kunnen vinden en het beste bij jezelf én elkaar naar boven kunnen halen.

Wat levert deze retraite Nederland je op?

 • Doordat je even uit je eigen drukke ratrace stapt krijg je de ruimte voor nieuwe inzichten en wordt je batterij weer opgeladen
 • Het samenzijn met gelijkgestemden zorgt voor magie en bijzondere momenten van herkenning
 • Je stapt uit je comfortzone, waardoor je in je dagelijks leven nog meer jezelf durft te zijn.
 • Je zit vol zelfvertrouwen, je hebt een stralende lach en je ogen glimmen weer
 • Terwijl je aan jezelf werkt kom je ook tot rust door de natuurrijke omgeving en het ‘even niets moeten’
 • We bepalen samen welke eerste stap jij gaat zetten om je dromen te realiseren
 • Je krijgt helderheid door meditatie, visualisatie, het vision board en andere oefeningen en activiteiten

Retraite Nederland

Er wordt gezorgd voor veiligheid binnen de groep door een doordachte opbouw in het programma, waardoor er geen drempel is om jezelf te zijn. Door samen te zijn krijg je nieuwe inzichten, nieuwe vriendschappen en maak je verbinding met gelijkgestemden. Je voelt je niet meer alleen in je verhaal, je voelt steun bij elkaar en je voelt de magie ontstaan en je durft helemaal jezelf te zijn in een veilige omgeving.

Wat een unieke ervaring! Ik ging er zonder verwachtingen en met enige twijfel heen, maar ben blij dat Roel de tijd voor me heeft genomen en ik zelf die stap heb gezet om deel te nemen. Het was zeer bijzonder om mee te maken, mooie mensen, fijne momenten, lekker, gezond eten en een prachtig team.
Niet veel stilte, maar leuke opdrachten, diepzinnige gesprekken, eenheid en samenhorigheid. Met een lach en traan afgesloten en drie dagen beleefd om nooit meer te vergeten. ROEL nogmaals dank

Wendy Mertens

Ik heb deze ontdekking driedaagse als zeer helpend ervaren. Ik heb mij in dit weekend sinds lange tijd weer krachtig en zelfverzekerd gevoeld. Ook ben ik weer dichter bij mijzelf gekomen en heb ik weer beter voor ogen wie ik ben en wat ik belangrijk vind. Echt een aanrader! Heel erg bedankt voor alles! Jullie zijn goud.

Charon Volman

Vanaf het eerste moment heeft Roel mij zo op mijn gemak laten voelen. Er was binnen de groep dan ook een prachtige connectie en we doken met z’n allen de diepte in. Daar kwamen we pas, na een reis vol tranen, lachen en ontdekkingen op de derde dag weer uit. Dit alles in combinatie met een prachtig verzorgde locatie en accommodatie. Los gekoppeld van mijn telefoon en social media, geconnect met de natuur.  Het was het een waar magisch driedaagse. Een fantastisch cadeau van jezelf, voor jezelf.

Daniël Boshoven

Kortom, dit is de perfecte combinatie van een ontspannende retraite Nederland waarin je jezelf weer ontdekt én de luchtigheid en gezelligheid van de activiteiten waardoor je je weer even kind voelt.

Team ROEL

Roel

Coach die je laat dromen

NLP, transformatie coach, Loopbaancoach, Reiki 1 en 2, Mindfulness, meditatie, gastheer en eigenaar en bedenker ROEL (Regie over eigen Leven)

.

Roel en zijn team geven workshops, retraites en events in Nederland en inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven en werkgebied. Dit doen ze met een gezonde dosis humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak en meer! 

Gratis kennismakingsgesprek

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op om ons kennismakingsgesprek af te stemmen.

Naam(Vereist)
Mag contact opnemen(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Telefoon

+31 31 6 238011

×