Ont-moeting retraite Nederland

Hoe fijn zou het zijn als je even niks moet? Laat de boel even de boel zodat er ruimte ontstaat om jezelf weer te ontmoeten. Ga weer voelen waar het leven echt om gaat. Ben jij klaar voor rust, ruimte en ontspanning? Geef jezelf deze driedaagse retraite Nederland cadeau.

Heb jij ook behoefte aan:

  • drie dagen volledige aandacht voor jezelf
  • verbinding met jezelf en met anderen
  • jouw eigen koers te volgen
  • heerlijk genieten van een drie dagen me-time
  • superlekker culinair genieten
  • plezier maken, ontspannen en jezelf weer ontmoeten
  • loskomen van de dagelijkse sleur

Je wordt in de watten gelegd met heerlijk eten en drinken en je hoeft drie dagen voor niets of niemand te zorgen, alleen voor jezelf. Deze dagen zijn een waardevol cadeau aan jezelf, om je weer te laten voelen wie je echt bent en te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Overal is aan gedacht, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is.

Drie dagen om nooit te vergeten.

 Samen lachen, spelen, delen, helen en…. lekker eten.
Het eten was heerlijk, het was te merken dat het met warmte was gemaakt en ook daardoor werden we met warmte gevoed. Oftewel: het eten werd met liefde gemaakt en werden we met liefde gevoed. De begeleiding is echt fantastisch.

vitaliteitsbudget
Retraite Nederland Regie Over Eigen Leven (15)

ROEL's Ont-Moeting Retraite Nederland

Ontdek de betekenisvolle Ont-moeting retraite Nederland: drie onvergetelijke dagen vol persoonlijke transformatie. Samen werken we aan herkenbare thema's, waardoor iedereen zijn eigen persoonlijke groei doormaakt. Elke retraite is uniek, met ruimte voor verrassingen en een mix van ontspanning, creativiteit, meditatie, verbinding, live muziek, heerlijk eten en me-time.

Geniet van diepgaande gesprekken met gelijkgestemden en laat je culinair verwennen met dagelijks (vegetarisch) ontbijt, lunch, tussendoortjes, diner en borrelhapjes. Vers fruit, water, koffie, thee en sap zijn altijd beschikbaar, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw persoonlijke groeiproces.

Overnacht twee nachten op een prachtige locatie in de bossen van Winterswijk (Achterhoek, Gelderland). Kies tussen een eenpersoonskamer (met meerprijs) of deel een (tweepersoons)kamer. De locatie is goed bereikbaar per auto met voldoende parkeergelegenheid. Indien je met het openbaar vervoer reist, zorgen wij voor ophaalservice vanaf treinstation Winterswijk, of je kunt een OV-fiets nemen met nog 25 minuten fietsen.

De Ont-moeting retraite Nederland is beschikbaar doordeweeks of in het weekend. Voor een midweekse retraite, neem contact met ons op voor meer informatie.

Krijg alle ruimte, rust en ontspanning: je komt alleen en bent toch samen.

Bekijk ons aanbod

Meer over ROEL'S Ont-Moeting Retraite

De Ont-moeting retraite is beschikbaar doordeweeks of in het weekend.

Prijzen

vitaliteitsbudget

ROEL'S Agenda

Heb je een voorkeur voor een andere datum dan degene die hieronder vermeld staat? Informeer ons over de mogelijkheden. Wie weet kunnen we samen iets plannen en creëren!

Voor de maanden juli en augustus hebben we meerdere data gepland voor onze retraites. Omdat we afhankelijk zijn van het aantal deelnemers, zullen we per keer bekijken of de retraite voldoende inschrijvingen heeft om door te gaan. We willen iedereen de kans geven om mee te doen, maar wees er snel bij, want vol is vol!

 

opleiding-vitaliteitsbudget

Wist je dat er ook mogelijkheden zijn om je opleidings/vitaleitsbudget van je werkgever in te zetten voor de Ont-Moeting retraite.

Lees meer ...

 

Ervaringen ROEL’s Retraites

Het resultaat na een geweldige driedaagse Ont-Moeting Retraite Nederland met ROEL

- Je stapt even uit je eigen drukke ratrace en krijgt de ruimte voor nieuwe inzichten: jouw batterij wordt weer opgeladen
- Het samenzijn met gelijkgestemden zorgt voor magie en bijzondere momenten van herkenning
- Je stapt uit je comfortzone, waardoor je in je dagelijks leven nog meer jezelf durft te zijn
- Je zit vol zelfvertrouwen, je hebt een stralende lach en je ogen stralen weer
- Terwijl je aan jezelf werkt kom je ook tot rust door de natuurrijke omgeving en het ‘even niets moeten’
- Je krijgt helderheid door meditatie, visualisatie, het vision board en andere oefeningen en activiteiten.

We bepalen samen welke eerste stap jij gaat zetten om je dromen te realiseren.

We horen vaak dat het lastig is om in woorden te vatten wat er zich afspeelt tijdens een de Ont-Moeting retraite Nederland. Het is moeilijk om de juiste bewoordingen te vinden, omdat de ervaring eigenlijk niet te beschrijven valt. Dit moet je zelf beleven om het volledig te begrijpen.

Om je toch een zo helder mogelijk beeld te schetsen van wat een retraite inhoudt, wat het betekent en wat het je kan brengen, hebben we dit liefdevol vastgelegd in verschillende video's. Neem hier een kijkje op onze reviewpagina.

En heb je hierna nog steeds vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Retraite Nederland Regie Over Eigen Leven (8)
Retraite Nederland Regie Over Eigen Leven (21)

Wil jij net als Isabel de koers van jouw leven (terug)vinden?

Sfeerimpressies ROEL's Retraites

 

We hebben zo’n haast dat we amper de gelegenheid hebben voor pauze, rust en reflectie.

Het gevolg? Een soort eindeloze eentonigheid met een verhoogd stress gevoel. Je staat altijd aan.

Vind bij ROEL de pauze knop weer terug.

Team Regie Over Eigen Leven

Roel en zijn team geven retraites, workshops en events in Nederland. Ze inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven. Dit doen ze met liefde, humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak, heerlijk eten en meer!

Roel krijgt maximaal energie van verbinden met mensen die willen spelen, groeien en zichzelf willen ontwikkelen en dan eigenlijk wel het liefst in de natuur bij een kampvuur. Hij is hier om het spel van het leven te spelen. Wil jij weer ontdekken wat jou dromen zijn? Zodat je de eerste stappen kunt gaan zetten je dromen waar te maken? Ben je benieuwd hoe wij je hiermee kunnen helpen?

Burn out retraite