Ont-dekkings retraite Nederland

Ben jij klaar voor dit retraite weekend: De ONT-dekkings driedaagse retraite Nederland: Make your own Roel’s. (lees: rules)

Wat is ROEL’s ONT-dekkings driedaagse precies?

Drie dagen lang plezier maken, lachen en ontdekken van wie je echt bent staan op nummer één. Dit doen we door avontuurlijke en creatieve activiteiten, spelletjes en toffe uitdagingen waarmee al je zintuigen worden geprikkeld. Hierdoor raak jij weer in verbinding met je eigen dromen en leg je de basis voor de rest van je leven.

Je zult in de watten worden gelegd met heerlijk eten en drinken en wordt even helemaal ontzorgd. Deze dagen zijn een waardevol cadeau aan jezelf, om je weer te laten voelen wie jij echt bent en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. 

Overal is aan gedacht, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: JIJ!

Retraite nederland Achterhoek
Retraite nederland driedaagse
Retraite nederland weekend
Retraite nederland Regie over eigen leven
Retraite nederland ROEL

Inhoud Ont-dekkings retraite

De retraite Nederland driedaagse kan plaatsvinden doordeweeks of in het weekend. De eerstvolgende Ont-dekkings retraite staat gepland voor het weekend van 18 maart tot en met 20 maart 2022.

 • Dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 april 2022
 • Vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei 2022

Hoe ziet de retraite eruit?

  • Drie magische levens veranderende dagen inclusief persoonlijke transformatieprocessen.
  • Er wordt collectief gewerkt aan universele thema’s die spelen in de groep waarin ieder zijn eigen persoonlijke stukken transformeert.
  • Dagelijkse begeleide meditatie en yoga.
  • Heel veel diepgaande en verbindende gesprekken met gelijkgestemde.
  • Je wordt ook culinair verwend tijdens de driedaagse. Alle dagen (vegetarisch) ontbijt, lunch, middagsnack, diner en avondsnack inbegrepen. Je kan tussendoor altijd vers fruit pakken. Ook water, koffie, thee en sap. Voor alles is gezorgd waardoor jij je alleen maar hoeft te focussen op je eigen proces.
  • Twee overnachtingen op een mooie locatie in de bossen van Winterswijk. Waarbij je een keuze hebt of je alleen of op een (tweepersoons) gedeelde kamer slaapt.
  • Een 1 op 1 (coach) sessie op jouw persoonlijke proces.

Wil je ook mee met deze driedaagse en jezelf op een speelse manier ontdekken, weer het kind in jezelf te voelen, je passie en verlangens inzien en stappen richting je droomleven uitstippelen?

We starten vrijdag om 13:00 uur met een gezamenlijke lunch en eindigen zondag rond 18:00 uur.

Investeer in jezelf door dit avontuur aan te gaan dit is het allermooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Laat mij je meenemen op jouw avontuur.

Ont-dekkings retraite nederland ROEL

Wat levert dit retraite driedaagse je op?

  • Doordat je even uit je eigen drukke ratrace stapt krijg je de ruimte voor nieuwe inzichten, zodat je weer rust in je lijf krijgt/ zodat je batterij weer is opgeladen.
  • Er ontstaat magie omdat je met gelijkgestemden samen bent.
  • Je stapt uit je comfortzone, zodat je veel meer in je dagelijks leven nog meer jezelf durft te zijn.
  • Je bent je bewust geworden wat je belemmerende overtuigingen, die je niet verder helpen, zijn en hoe je daar mee omgaat.
  • Je hebt een visionboard met jouw grootste verlangen en dromen waarbij je grote eyeopener, kwartjes die vallen,
  • Met het visionboard weet je waar je naartoe wilt en heb je de eerste stappen gezet om je dromen na te jagen.
  • We bepalen welke eerste stap jij gaat zetten om je dromen te realiseren. (Ik sta niet in voor gevolgen er zijn al banen opgezegd, relaties verbroken enz. )
  • Je krijgt helderheid door meditatie, visualisatie, het maken van je visionboard hoe je verder kunt met je leven.

  • Je zit vol zelfvertrouwen, je hebt een stralende lach en je ogen glimmen weer.
  • Je weet welke beginstappen jij te zetten hebt om je droomleven werkelijk te maken.
  • Kortom het is de perfecte combinatie van een ontspannende retraite waarin je jezelf weer ontdekt én de luchtigheid en gezelligheid van de spellen die gespeeld worden, waardoor je je weer kind voelt.
  • Er wordt gezorgd voor veiligheid binnen de groep door een doordachte opbouw in het programma, waardoor er geen drempel is om jezelf te zijn. Door samen te zijn krijgt je nieuwe inzichten, nieuwe vriendschappen en maak je verbinding met gelijkgestemden. Je voelt je niet meer alleen in je verhaal, je voelt steun bij elkaar en je voelt de magie ontstaan en je durft helemaal jezelf te zijn in een veilige omgeving.

    Een perfect georganiseerd en verzorgd weekend. Een afwisselt en een gevarieerd programma. Deskundige, zorgvuldige en betrokken begeleiding. Goede en gevarieerde verzorgde catering en sfeervolle, schone en prima accommodatie in een prachtige omgeving. Programma en activiteiten in een prachtige wonderschone natuur.
   Tijd voor gezamenlijke ontspanning, maar ook momenten voor een goed gesprek met de deelnemers. Genoeg ruimte voor een lach en een traan en alle andere emoties. Ontzettend veel persoonlijke aandacht voor ons als deelnemer.
   Een weekend waar je verbinding vind met jezelf en nieuwe inzichten en dit allemaal samen verrijkt je hart met liefde, warmte en nieuwe positieve energie.

   Peter Gertsen

   Ieder moment werden we weer opnieuw vol met passie en liefde verrast op deze prachtige reis. Los gekoppeld van onze telefoon en social media, geconnect met de natuur. Stap voor stap dichter bij jezelf, je eigen innerlijk kind en een prachtige ontroerende en bovenal krachtige verbinding met elkaar! Onvoorwaardelijke liefde. Een weekend R.O.E.L is meer dan een investering in jezelf. Deze magische retreat draag je voor de rest van je leven mee in hart en ziel!

   Irene van Koppenhagen

   Elk moment had iets magisch en de balans tussen de activiteiten maakte precies datgene los waar ik zelf niet altijd bij kon. Een samengestelde groep dat alle elementen bevatte om volledig naar binnen te kunnen treden, raakte elke gevoelige snaar. Hierin ontstond een ontzettend fijn moment met Roel, wat weer bevestigde wie ik ben en wil zijn. De goede zorgen, de liefde, de ruimte en veiligheid dat gaande vanzelfsprekend werd, maakt dat dit weekend tot in de puntjes is verzorgd! 

   Max Burger

   Ja vertel mij meer...

   Roel

   Coach die je laat dromen

   NLP, transformatie coach, Reiki 1 en 2, Mindfulness, meditatie, gastheer en eigenaar en bedenker ROEL (Regie over eigen Leven)

   .

   Telefoon

   0614492871

   Email

   roel@regieovereigenleven.nl

   ×