Blogs met mijn kennis, ervaring en inspiratie

Gelukkig zijn

Gelukkig zijn

Gelukkig zijnIk kan mij nog goed herinneren dat toen ik op (de basis)school zat, mij de vraag gesteld werd: Wat wil je later worden? Dit wist ik eigenlijk niet en ik was hier nog helemaal nog niet mee bezig. Wat ik wel wist is dat ik gelukkig wilde zijn, van spelen...

Of je nu worstelt met de “regie over je eigen leven” of je toe bent aan een weekend echte aandacht voor jezelf, alles is mogelijk. Na (slechts) drie dagen ben ik naar huis gegaan met zoveel fijne handvatten, mooie herinneringen en is mijn verwachting van deze drie dagen meer dan overtroffen. Er is gelachen, gepraat en gehuild, maar bovenal GENOTEN.

Lees meer

Review – Koen (Ont-dekking Driedaagse, augustus 2022)

Dit is wat Koen, deelnemer van de afgelopen Ont-dekking Driedaagse retraite zei: "De Ont-dekking Driedaagse is een geweldige ervaring om mee te maken. Een weekend vol verbinding met jezelf en werkelijk álle mensen om je heen en een absoluut cadeautje voor jezelf. Het...

Besefmoment

Besefmoment

Van de week had ik een besefmoment. Elke dag leef ik meer mijn eigen leven en bepaal ik mijn eigen koers. Ik doe wat ik het allerleukste vind om te doen. En hier verdien ik ook nog eens mijn geld mee. Mijn droom was vorig jaar elke maand minimaal één retraite geven en...

Gratis kennismakingsgesprek

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op om ons kennismakingsgesprek af te stemmen.

7 + 7 =

Telefoon

+31 31 6 238011

×