Ont-dekking retraite Nederland 

Live by your own ROELS

Vind de koers van jouw leven (terug)! Drie dagen lang plezier maken, lachen en ontdekken wie je echt bent staan op nummer één. Dit doen we door avontuurlijke en creatieve activiteiten en toffe uitdagingen waarmee al je zintuigen worden geprikkeld. Hierdoor raak jij weer in verbinding met jezelf en zal je jouw koers (her)ontdekken voor de rest van je leven.

Deze dagen zijn een waardevol cadeau aan jezelf, om je weer te laten voelen wie jij echt bent en te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Overal is aan gedacht, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: JIJ!

1 daagse retraite ROEL Regie over eigen leven

De eerstvolgende retraite staat gepland

Verdiepingsretraite driedaagse
Weekend van 10 maart tot en met 12 maart 2023

Wil je ook mee met deze driedaagse en jezelf op een speelse manier ontdekken, weer het kind in jezelf te voelen, je passie en verlangens inzien en stappen richting je droomleven uitstippelen?

We starten de eerste dag om 13:00 uur met een gezamenlijke lunch en eindigen dag 3 rond 17:00 uur.

Investeer in jezelf door dit avontuur aan te gaan dit is het allermooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Laat mij je meenemen op jouw avontuur.

Hoe ziet ROELS retraite eruit

Retraite nederland Regie over eigen leven
 • Drie magische levensveranderende dagen met persoonlijke transformatieprocessen
 • Er wordt collectief gewerkt aan universele thema’s die spelen in de groep waarin ieder zijn eigen persoonlijke stukken transformeert
 • Dagelijkse begeleide meditatie en yoga
 • Heel veel diepgaande en verbindende gesprekken met gelijkgestemden
 • Culinaire verwennerij: alle dagen (vegetarisch) ontbijt, lunch, tussendoortje, diner en borrelhapje inbegrepen. Je kan tussendoor altijd vers fruit pakken. Ook water, koffie, thee en sap. Voor alles is gezorgd waardoor jij je alleen maar hoeft te focussen op je eigen proces
 • Twee overnachtingen op een mooie locatie in de bossen van Winterswijk (Achterhoek, Gelderland). Waarbij je een keuze hebt of je alleen (meerprijs) of op een (tweepersoons) gedeelde kamer slaapt

 Zonder al te veel verwachtingen ben ik aan dit, voor mij toch best spannende, avontuur begonnen. In mijn dagelijkse leven loop ik er vaak tegenaan dat ik veel van mijzelf verwacht en dat ik het moeilijk vind om bij mijn eigen gevoel te komen. “Wat vind ik nou eigenlijk echt belangrijk in het leven en wat wil ik uitstralen naar de buitenwereld?”  Ik merkte tijdens het weekend dat ik steeds meer van mezelf liet zien door de begeleiding vanuit het team van Roel en alle mooie mensen. Zo voelde ik me bijvoorbeeld tijdens de één-op-één sessie met Roel écht begrepen. Roel is een lieve, zorgzame en oprechte jongen met een hart van goud! De manier waarop Roel me op mijn gemak stelde, zorgde ervoor dat ik mijn verhaal kon doen. Toch vond ik het moeilijk hier een gevoel aan te koppelen. Tot op de laatste middag van de driedaagse. Daar gebeurde voor mij iets magisch. Door de meditatie van Janel. Voor het eerst sinds een lange tijd, wist ik mijzelf open te stellen en kwam ik weer even mij mijn gevoel. De driedaagse voelt voor mij als de start van een heel mooi nieuw pad. Ik ben het team van Roel ontzettend dankbaar voor dit magische weekend. “Iedereen zou dit weekend moeten ervaren in zijn of haar leven!”

Glenn Vieberink

Wat levert de retraite Nederland bij ROEL je op?

 • Doordat je even uit je eigen drukke ratrace stapt krijg je de ruimte voor nieuwe inzichten en wordt je batterij weer opgeladen
 • Het samenzijn met gelijkgestemden zorgt voor magie en bijzondere momenten van herkenning
 • Je stapt uit je comfortzone, waardoor je in je dagelijks leven nog meer jezelf durft te zijn
 • Je wordt je bewust van wat jouw belemmerende overtuigingen zijn en hoe je daar mee omgaat
 • Je neemt een vision board met jouw grootste verlangens en dromen mee naar huis
 • Met het vision board weet je waar je naartoe wilt en heb je de eerste stappen al gezet om de koers in jouw leven aan te nemen
 • We bepalen samen welke eerste stap jij gaat zetten om je dromen te realiseren
 • Je krijgt helderheid door meditatie, visualisatie, het vision board en andere oefeningen en activiteiten
 • Je zit vol zelfvertrouwen, je hebt een stralende lach en je ogen glimmen weer
 • Je weet welke beginstappen jij te zetten hebt om je droomleven werkelijk te maken
 • Er wordt gezorgd voor veiligheid binnen de groep door een doordachte opbouw in het programma, waardoor er geen drempel is om jezelf te zijn. Door samen te zijn krijg je nieuwe inzichten, nieuwe vriendschappen en maak je verbinding met gelijkgestemden. Je voelt je niet meer alleen in je verhaal, je voelt steun bij elkaar en je voelt de magie ontstaan en je durft helemaal jezelf te zijn in een veilige omgeving.
 • Terwijl je aan jezelf werkt kom je ook tot rust door de natuurrijke omgeving en het ‘even niets moeten’
 • Kortom, dit is de perfecte combinatie van een ontspannende retraite Nederland waarin je jezelf weer ontdekt én de luchtigheid en gezelligheid van de activiteiten waardoor je je weer even kind voelt.

Gun jij jezelf dit avontuur?

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op om een kennismakingsgesprek voor de retraite af te stemmen. Geheel vrijblijvend.

Naam(Vereist)
Mag contact opnemen(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ieder moment werden we weer opnieuw vol met passie en liefde verrast op deze prachtige reis. Los gekoppeld van onze telefoon en social media, geconnect met de natuur. Stap voor stap dichter bij jezelf, je eigen innerlijk kind en een prachtige ontroerende en bovenal krachtige verbinding met elkaar! Onvoorwaardelijke liefde. Een weekend R.O.E.L is meer dan een investering in jezelf. Deze magische retreat draag je voor de rest van je leven mee in hart en ziel!

Irene van Koppenhagen

Roel

Coach die je laat dromen

NLP, transformatie coach, Loopbaancoach i.o. , Reiki 1 en 2, Mindfulness, meditatie, gastheer en eigenaar en bedenker ROEL (Regie over eigen Leven)

.

Roel en zijn team geven retraites en workations in Nederland en inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven en werkgebied. Dit doen ze met een gezonde dosis humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak en meer!

Elk moment had iets magisch en de balans tussen de activiteiten maakte precies datgene los waar ik zelf niet altijd bij kon. Een samengestelde groep dat alle elementen bevatte om volledig naar binnen te kunnen treden, raakte elke gevoelige snaar. Hierin ontstond een ontzettend fijn moment met Roel, wat weer bevestigde wie ik ben en wil zijn. De goede zorgen, de liefde, de ruimte en veiligheid dat gaande vanzelfsprekend werd, maakt dat dit weekend tot in de puntjes is verzorgd!

Max Burger

Telefoon

+31 31 6 238011

×