Zakelijk

Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent: een teamdag, workshop (dag of dagdeel), teambuilding, bedijfsmeditatie, 1 daagse of bedrijfsvoorstelling: werken met je gevoel. Het is tijd voor de medewerker en het team. Ontdek de zakelijke mogelijkheden bij ROEL. Heerlijk toch weer: Een teamdag met je collega’s: weer terug in verbinding. Vindt weer de rust, plezier en ontspanning.   

Teamdag

Een teamdag door teambuilding is van onschatbare waarde voor een bedrijf. Het is een gelegenheid voor medewerkers om elkaar op een meer persoonlijk niveau te leren kennen en hun onderlinge relaties te versterken.

(MDT) jongeren workshop

Tijdens deze workshops gaan de jongeren zelf aan de slag door met elkaar in gesprek te gaan over wat ze waardevol vinden in het leven. Ook behandelen ze met elkaar welke factoren hen hierin tegenhouden en welke hieraan bijdragen.

1 Daagse Retraite

Een retraite van één dag die in het teken staat van verbinding. (Her)verbinden met je hart, je creatiekracht en jouw unieke energie. Laat je begeleiden door Roel en zijn team tijdens een dag vol rust, creativiteit, inspiratie en nieuwe inzichten, verbinding, muziek, culinaire verrassingen en de koers van jouw leven bepalen.

Bedrijfsvoorstelling

      “werken met je gevoel”

We werken veel met ons hoofd en minder met ons gevoel. Hoewel dit net zo belangrijk is en juist in balans moet zijn. Tijdens deze interactieve bedrijfsvoorstelling ervaar je  nieuwe inzichten en maak je opnieuw kennis met jezelf en je collega’s.

Na een dag vol teambuilding is er meer balans in jezelf, het team en het bedrijf.

teambuilding
teambuilding
teambuilding
teambuilding
teambuilding

Jouw teamdag wordt op maat gemaakt.

We gaan samen in gesprek om het maximale uit jouw teamdag te halen.

Tijdens deze teamdag staat het welzijn van de persoon, het team en je bedrijf centraal.

Ons team heeft een geweldige tijd gehad tijdens de teamdag van Regie Over Eigen Leven. Het programma was uitstekend georganiseerd en bood een perfecte combinatie van teambuilding activiteiten en leuke ontspanning. De groepsdynamiek werd verbeterd door de verschillende uitdagingen en activiteiten die werden aangeboden. Het team kon samenwerken en problemen oplossen, terwijl ze tegelijkertijd genoten van creatieve spelelementen en mooie muziek. De dag was door iedereen heel goed ontvangen en heeft het team geholpen om elkaar beter te begrijpen en samen te werken op een hoger niveau.

Accountantskantoor

Nogmaals bedankt, Roel en Robin. Zelf heb ik het erg naar mijn zin gehad, samen met mijn collega’s. Ik heb collega’s op een andere manier leren kennen.

Jullie beiden hebben een leuke dag samengesteld die ikzelf als positief ervaren heb. Zelfs de gitaar raakte bij mij soms een gevoelige snaar. En moest ik even slikken om weer door te gaan. Al met al, bijzonder goed geslaagd en ook eens totaal iets anders. In 20 jaar binnen dit bedrijf heb ik nog nooit zo’n unieke teamdag gehad. Mijn complimenten en keep on going..

Wassenburg Medical B.V.

Deze bedrijven hebben met ROEL hun eigen koers gevonden
Logo teamdag bedrijven
Logo teamdag bedrijven
Logo teamdag bedrijven
Logo teamdag bedrijven
Logo teamdag bedrijven
Team ROEL

Roel

Coach die je laat dromen

NLP, transformatie coach, Loopbaancoach, Reiki 1 en 2, Mindfulness, meditatie, gastheer en eigenaar en bedenker ROEL (Regie over eigen Leven)

.

Roel en zijn team geven workshops, retraites en events in Nederland en inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven en werkgebied. Dit doen ze met een gezonde dosis humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak en meer! 
Telefoon

+31 31 6 238011

×