Verdiepingsretraite

Stap de verdieping in na Roels Ont-dekking driedaagse of ben jij al direct klaar voor de verdiepingsretraite? 

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij wél jouw gelukkigste leven zou leven. Je maakt keuzes voor jezelf, die voor jou goed voelen, je leeft je leven op basis van je kernwaarden. Je zit vol van energie, je voelt de liefde voor jezelf en je omgeving en je geniet van het leven.
Na de eerste ont-dekking driedaagse heb je jezelf wel weer ont-dekt, alleen iets houdt je nog tegen.

Heb je ook het gevoel dat jouw leven iets is dat je overkomt? Zou je zelf meer invloed willen hebben op wat jij in je leven doet en met wie?

Heb je jouw droom helder in beeld, maar heb je geen idee hoe je er moet komen? En mis je de praktische stappen en handvatten? Dan hebben we iets heel tofs in petto

Ben jij klaar voor drie dagen verdiepen?  De verdieping driedaagse retraite: “Ontmoet anderen en ont-dek jezelf”

Roels verdiepings retraite

Wat is ROELS verdiepingsretraite precies?

  Tijdens de verdieping driedaagse gaan wij drie dagen lang plezier maken, ontspannen, lachen, verdiepen en je kernwaarden ontdekken. Dit doen we door avontuurlijke en creatieve activiteiten, spelletjes en toffe uitdagingen waarmee al je zintuigen worden geprikkeld. Hierdoor raak jij weer in verbinding met jezelf leg je de basis voor de rest van je leven.

  Je zult in de watten worden gelegd met heerlijk eten en drinken en wordt even helemaal ontzorgd. Deze dagen zijn een waardevol cadeau aan jezelf, om je weer te laten voelen wie jij echt bent en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. En jouw unieke energie stroomt en jij straalt uit wie jij bent.  Jij maakt indruk door je dromen te volgen en je creëert wat echt bij je past.

  Overal is aan gedacht, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: JIJ! 

  Roels verdiepingsretraite
  eendaagse retraite
  Verdiepingsretraite nederland
  Verdiepingsretraite regie over eigen leven
  Verdiepingsretraite driedaagse
  Verdiepingsretraite

  Inhoud Roels verdiepingsretraite

  Deze verdiepingsretraite kan plaatsvinden doordeweeks of in het weekend.

  De eerstvolgende verdiepingsretraite staat gepland voor: 

  • Weekend van 6 okt tot en met 8 okt 2023. (nog plaats beschikbaar.)

   

  Hoe ziet deze verdiepingsretraite eruit?

  • Drie magische levensveranderende dagen inclusief persoonlijke transformatieprocessen
  • Er wordt collectief gewerkt aan universele thema’s die spelen in de groep waarin ieder zijn eigen persoonlijke stukken transformeert
  • Dagelijkse begeleide meditatie en yoga
  • Heel veel diepgaande en verbindende gesprekken met gelijkgestemden
  • Je wordt ook culinair verwend tijdens de driedaagse. Alle dagen (vegetarisch) ontbijt, lunch, middagsnack, diner en avondsnack inbegrepen. Je kan tussendoor altijd vers fruit pakken. Ook water, koffie, thee en sap. Voor alles is gezorgd waardoor jij je alleen maar hoeft te focussen op je eigen proces
  • Twee overnachtingen op een mooie locatie in de bossen van Winterswijk. Waarbij je een keuze hebt of je alleen (meerprijs) of op een (tweepersoons) gedeelde kamer slaapt
  • Een 1 op 1 (coach) sessie op jouw persoonlijke proces.
   Ga jij ook mee?

   Wil je ook mee met deze verdiepingsretraite en jezelf op een speelse manier ontdekken, weer jezelf in je eigen kracht voelen, je passie en verlangens inzien en stappen richting je droomleven uitstippelen?

   We starten op vrijdag om 13:00 uur met een gezamenlijke lunch en eindigen op zondag rond 18:00 uur.

   Investeer in jezelf door dit avontuur aan te gaan dit is het allermooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

   Laat mij je meenemen op jouw avontuur.

   Verdiepings retraite
   Retraite Roel

   Wat levert deze verdiepingsretraite je op?

    

   • Je krijgt duidelijk wat jouw kernwaarden zijn en hoe jouw ideale omgeving eruit moet zien.
   • Je weet welke beginstappen jij te zetten hebt om je droomleven te creëren.
   • Doordat je even uit je eigen drukke ratrace stapt krijg je de ruimte voor nieuwe inzichten, zodat je weer rust in je lijf krijgt/ zodat je batterij weer is opgeladen.
   • Er ontstaat magie omdat je met gelijkgestemden samen bent.
   • Je stapt uit je comfortzone, zodat je veel meer in je dagelijks leven nog meer jezelf durft te zijn.
   • Je bent je bewust geworden wat je belemmerende overtuigingen, die je niet verder helpen, zijn en hoe je daar mee omgaat.
   • Je hebt een visionboard met jouw grootste verlangen en dromen waarbij je grote eyeopener, kwartjes die vallen,
   • Met het visionboard weet je waar je naartoe wilt en heb je de eerste stappen gezet om je dromen na te jagen.
   • We bepalen welke eerste stap jij gaat zetten om je dromen te realiseren. (Ik sta niet in voor gevolgen er zijn al banen opgezegd, relaties verbroken enz. )
   • Je krijgt helderheid door meditatie, visualisatie, het maken van je visionboard hoe je verder kunt met je leven
   • Je zit vol zelfvertrouwen, je hebt een stralende lach en je ogen glimmen weer.
   • Je weet welke beginstappen jij te zetten hebt om je droomleven werkelijk te maken.
   • Kortom het is de perfecte combinatie van een ontspannende retraite waarin je jezelf weer ontdekt én de luchtigheid en gezelligheid van de spellen die gespeeld worden, waardoor je je weer kind voelt.
   • Er wordt gezorgd voor veiligheid binnen de groep door een doordachte opbouw in het programma, waardoor er geen drempel is om jezelf te zijn. Door samen te zijn krijgt je nieuwe inzichten, nieuwe vriendschappen en maak je verbinding met gelijkgestemden. Je voelt je niet meer alleen in je verhaal, je voelt steun bij elkaar en je voelt de magie ontstaan en je durft helemaal jezelf te zijn in een veilige omgeving.

   “Dit weekend is een cadeautje aan jezelf! De opbouw van het aanbod en de verdieping die je ervaart is magisch mooi! In de groep ontstond verbinding en veiligheid vrijwel direct. Hierdoor voelde ik me veilig om te delen, iets wat voor mij niet vanzelfsprekend is. De combinatie van mind (oefeningen) & body (yoga) was voor mij ook heel fijn! Het was voor mij een all inclusive weekend. Ontwikkeling, verdieping, verbinding, helen, culinair en nog meer! Dankjewel”

   Issabel

   “Afgelopen weekend was wederom super verzorgd. Heel fijn om ook mensen terug te zien uit de eerste groep, je voelt gelijk weer de verbinding. Een weekend vol liefdevolle verbinding, mooie gesprekken, nieuwe inzichten & emotionele momenten, maar ook zeker gelachen & gesprongen.”

   Esmee

   “Een vervolg op de retraite van eind juni en wat was het weer heerlijk, fijn, ontspannend en ook confronterend. Fantastische begeleiding in de vorm van Roel, Janel en Heidi; mensen met oog en hart voor mensen. Peter en Hans die ons weer voorzien hebben van heerlijk eerlijk eten met liefde bereid.”

   “De combinatie van ontspanning, kwetsbaarheid, persoonlijke ontwikkeling en spel maakt deze retraite anders dan anderen.”

   Ina

   Team ROEL

   Roel

   Coach die je laat dromen

   NLP, transformatie coach, Loopbaancoach i.o. , Reiki 1 en 2, Mindfulness, meditatie, gastheer en eigenaar en bedenker ROEL (Regie over eigen Leven)

   .

   Roel en zijn team geven retraites en workations in Nederland en inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven en werkgebied. Dit doen ze met een gezonde dosis humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak en meer! 
   Telefoon

   +31 31 6 238011

   ×