Teamdag voor bedrijven

Een teamdag kan van onschatbare waarde zijn voor een bedrijf. Het is een gelegenheid voor medewerkers om elkaar op een meer persoonlijk niveau te leren kennen en hun onderlinge relaties te versterken.

Dit leidt tot een verbeterde samenwerking en communicatie binnen het team, meer begrip en plezier in het werk, verbondenheid met collega’s en het bedrijf. Dit resulteert in een hogere productiviteit en betere resultaten voor het bedrijf.

Een teamdag met je collega’s: weer terug in verbinding.

Hoe fijn is het als je binnen je team in je eigen kracht staat en jezelf kan zijn? Hoe voelt het om meer in verbinding te staan met jezelf, het team en het bedrijf?

Vaak ervaren we veel stress en werkdruk op de werkvloer. Als gevolg van de corona crisis zijn we meer thuis gaan werken en is het gevoel van saamhorigheid niet zoals voorheen.

Maar hoe pak je dat terug? Hoe krijg je weer een team met mensen die gemotiveerd en betrokken zijn. Die met plezier naar hun werk gaan en zich verbonden voelen met het bedrijf.

Teamdag bedrijven Teambuilding
Teamdag
Teamdag bedrijven teambuilding
Teamdag
Teamdag
Teamdag bedrijven teambuilding Zakelijk

Inhoud Teamdag

Een teamdag die op eigen wijze, naar wens, uit te breiden is met verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan: bedrijfssport, intervisie begeleiding, muziekworkshop, dansworkshop, lachworkshop of yoga. Een teamdag die speciaal voor jouw bedrijf op maat wordt gecreëerd.

We gaan samen in gesprek om het maximale uit jouw teamdag te halen. Tijdens deze teamdag staat het welzijn van de persoon, het team en je bedrijf centraal.

Door middel van deze teamdag leer je elkaar op een andere manier kennen. Tijdens het werken is hier vaak weinig tijd voor, hoewel verbinding in je team essentieel is als basis om goed te kunnen samenwerken.

Mocht je liever een andere invulling geven aan de dag of voorkeur geven aan een dagdeel, neem dan gerust contact met ROEL op voor alle maatwerk mogelijkheden.

Het resultaat van een teamdag.

Een teamdag biedt de juiste balans van persoonlijke ontwikkeling, ontspanning, plezier en creativiteit binnen het team. Dit zorgt voor meer verbinding, bewustwording en kan op het juiste moment de juiste snaar raken.

Wanneer er meer verbinding in het team ontstaat worden jouw collega’s: creatiever, productiever en niet in de laatste plaats gelukkiger. Niks moet, alles mag op deze teamdag, zodat het voor jullie als team passend is.

Robin en Roel maken graag voor jullie een passend programma zodat jullie teamdag ook een groot succes zal zijn.

Na een teamdag is er meer balans in jezelf, het team en het bedrijf.

Teamdag

Ons team heeft een geweldige tijd gehad tijdens de teamdag van Regie Over Eigen Leven. Het programma was uitstekend georganiseerd en bood een perfecte combinatie van teambuilding activiteiten en leuke ontspanning. De groepsdynamiek werd verbeterd door de verschillende uitdagingen en activiteiten die werden aangeboden. Het team kon samenwerken en problemen oplossen, terwijl ze tegelijkertijd genoten van creatieve spelelementen en mooie muziek. De dag was door iedereen heel goed ontvangen en heeft het team geholpen om elkaar beter te begrijpen en samen te werken op een hoger niveau.

Accountantskantoor

Nogmaals bedankt, Roel en Robin. Zelf heb ik het erg naar mijn zin gehad, samen met mijn collega’s. Ik heb collega’s op een andere manier leren kennen.

Jullie beiden hebben een leuke dag samengesteld die ikzelf als positief ervaren heb. Zelfs de gitaar raakte bij mij soms een gevoelige snaar. En moest ik even slikken om weer door te gaan. Al met al, bijzonder goed geslaagd en ook eens totaal iets anders. In 20 jaar binnen dit bedrijf heb ik nog nooit zo’n unieke teamdag gehad. Mijn complimenten en keep on going..

Wassenburg Medical B.V.

Robin Thuss en Roel Kersten

Robin & Roel

.

Teamdag coaches Robin & Roel

Robin en Roel werken samen vanuit de co-creatie “Eigen Kracht”. Beiden werken ze graag vanuit een creatieve ‘flow’, zo creëren ze samen unieke teamdagen, meditaties, muziek en zijn ze bezig met een podcast.

Ze werken met mensen van jong tot oud met de thema’s: verbinding, authenticiteit en zelfontdekking.

Hun drijfveren zijn om in korte tijd jezelf en de mensen om je heen beter te leren kennen, zodat er meer verbinding wordt gecreëerd binnen elke omgeving waar Robin & Roel een teamdag verzorgen.

Deze bedrijven hebben met ROEL hun eigen koers gevonden
Logo teamdag bedrijven
Logo teamdag bedrijven
Logo teamdag bedrijven
Logo teamdag bedrijven
Logo teamdag bedrijven
Telefoon

+31 31 6 238011

×