Retraite

Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent: een 1 of 3 daagse retraite. Het is tijd voor jou. Ontdek de retraites bij ROEL. Heerlijk toch? Weer eens 1 of 3 dagen voor jezelf. Vind weer de rust, blijheid en ontspanning in jezelf.   

Krijg alle ruimte, rust en ontspanning: je komt alleen en bent toch samen. 

Bekijk al onze retraites.

ONT-Moeting driedaagse

Even drie dagen helemaal niets moeten. Drie dagen heerlijk voor jezelf waarin alles voor je geregeld is. Een prachtige omgeving, heerlijk vers bereid eten, fijne workshops en een gezellige groep gelijkgestemden. Kom tot rust en laad op. Zodat je bewuster gaat leven en nog meer kan genieten!

Dagretraite

Een retraite van één dag die in het teken staat van verbinding. (Her)verbinden met je hart, je creatiekracht en jouw unieke energie. Ervaar een dag vol rust, creativiteit, inspiratie en nieuwe inzichten, verbinding, muziek en culinaire verrassingen. En bepaal opnieuw de koers van jouw leven. 

Online retraite avond

In deze online retraite avond zorg je voor jezelf en neem je de tijd voor de vraag: hoe gaat het eigenlijk echt met me? Zo plan je doelbewust rust en reflectie momenten voor jezelf in. ROEL houdt graag van praktisch en eenvoudig. Ervaar deze retraites op je eigen bank of stoel of waar je ook maar bent. 

Ont-dekking driedaagse retraite
Ont-dekking driedaagse retraite
Ont-dekking driedaagse retraite
Retraite nederland Regie over eigen leven
Ont-dekking driedaagse retraite

We hebben zo’n haast dat we amper de gelegenheid hebben voor pauze, rust en reflectie.

Het gevolg? Een soort eindeloze eentonigheid met een verhoogd stress gevoel. Je staat altijd aan. Vind bij ROEL de pauze knop weer terug.

Welke retraite heb jij nu nodig?

Is het dan nu echt tijd voor jou? Leef je in een ratrace waar je absoluut niet gelukkig mee bent? Heb je zin in een aantal dagen ontspanning, plezier en tijd voor jezelf?

Wil je reflecteren op de afgelopen periode? Of misschien zelfs wel op je leven tot nu toe? En wil je dit doen in een prachtige en rustgevende omgeving? Dan zit je bij ons helemaal goed!

ROEL neemt je graag mee op jouw avontuur naar de verbinding met jezelf. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Want we bieden verschillende (online) 1 of 3 daagse retraites, workshops en events aan.

Deelnemer retraite januari 2023: Een veilige plek om jou authentieke zelf te zijn.”

We gaan op ontdekkingstocht naar wie je echt bent, wat jouw passie is en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. We zorgen ervoor dat jouw vuurtje weer gaat branden!

1 Daagse Retraite Nederland

 Zonder al te veel verwachtingen ben ik aan dit, voor mij toch best spannende, avontuur begonnen. In mijn dagelijkse leven loop ik er vaak tegenaan dat ik veel van mijzelf verwacht en dat ik het moeilijk vind om bij mijn eigen gevoel te komen. “Wat vind ik nou eigenlijk echt belangrijk in het leven en wat wil ik uitstralen naar de buitenwereld?”  Ik merkte tijdens het weekend dat ik steeds meer van mezelf liet zien door de begeleiding vanuit het team van Roel en alle mooie mensen. Zo voelde ik me bijvoorbeeld tijdens de één-op-één sessie met Roel écht begrepen. Roel is een lieve, zorgzame en oprechte jongen met een hart van goud! De manier waarop Roel me op mijn gemak stelde, zorgde ervoor dat ik mijn verhaal kon doen. Toch vond ik het moeilijk hier een gevoel aan te koppelen. Tot op de laatste middag van de driedaagse. Daar gebeurde voor mij iets magisch. Door de meditatie van Janel. Voor het eerst sinds een lange tijd, wist ik mijzelf open te stellen en kwam ik weer even mij mijn gevoel. De driedaagse voelt voor mij als de start van een heel mooi nieuw pad. Ik ben het team van Roel ontzettend dankbaar voor dit magische weekend. “Iedereen zou dit weekend moeten ervaren in zijn of haar leven!”

Glenn Vieberink

Ik heb deze ontdekking driedaagse als zeer helpend ervaren. Ik heb mij in dit weekend sinds lange tijd weer krachtig en zelfverzekerd gevoeld. Ook ben ik weer dichter bij mijzelf gekomen en heb ik weer beter voor ogen wie ik ben en wat ik belangrijk vind. Echt een aanrader! Heel erg bedankt voor alles! Jullie zijn goud.

Charon Volman

Vanaf het eerste moment heeft Roel mij zo op mijn gemak laten voelen. Er was binnen de groep dan ook een prachtige connectie en we doken met z’n allen de diepte in. Daar kwamen we pas, na een reis vol tranen, lachen en ontdekkingen op de derde dag weer uit. Dit alles in combinatie met een prachtig verzorgde locatie en accommodatie. Los gekoppeld van mijn telefoon en social media, geconnect met de natuur.  Het was het een waar magisch driedaagse. Een fantastisch cadeau van jezelf, voor jezelf.

Daniël Boshoven

Team ROEL

Roel

Coach die je laat dromen

NLP, transformatie coach, Loopbaancoach, Reiki 1 en 2, Mindfulness, meditatie, gastheer en eigenaar en bedenker ROEL (Regie over eigen Leven)

.

Roel en zijn team geven retraites, workshops en events in Nederland. Ze inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven. Dit doen ze met liefde, humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak en meer! 
Telefoon

+31 31 6 238011

×