Retraite

Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent: 1 of 3 daagse retraite. Het is tijd voor jou. Ontdek de retraites bij ROEL. Heerlijk toch weer 1 of 3 dagen voor jezelf? Vindt weer de rust, blijheid en ontspanning in jezelf.   

Kom alléén, samen en ontmoet gelijkgestemden.

Bekijk hieronder welke retraites we allemaal hebben.

ONT-Moeting driedaagse

Even drie dagen helemaal niets moeten. Drie dagen heerlijk voor jezelf waarin alles voor je geregeld is. Een prachtige omgeving, heerlijk vers bereid eten, fijne workshops en een fijne groep gelijkgestemde mensen. Zodat je bewuster gaat leven en nog meer kan genieten!

1 Daagse Retraite

Een retraite van één dag die in het teken staat van verbinding. (Her)verbinden met je hart, je creatiekracht en jouw unieke energie. Laat je begeleiden door Roel en zijn team tijdens een dag vol rust, creativiteit, inspiratie en nieuwe inzichten, verbinding, muziek, culinaire verrassingen en de koers van jouw leven bepalen.

Online retraite avond

In deze online retraite avond, ga je zorgen voor jezelf, je neemt de tijd om je af te vragen hoe het eigenlijk echt met je gaat? Je plant rust en reflectie momenten voor jezelf in. ROEL houdt graag van praktisch en eenvoudig. We hebben speciaal voor jou deze avond vanuit thuis op je eigen bank of stoel.

Ont-dekking driedaagse retraite
Ont-dekking driedaagse retraite
Ont-dekking driedaagse retraite
Retraite nederland Regie over eigen leven
Ont-dekking driedaagse retraite

We hebben zo’n haast dat we amper de gelegenheid hebben om te pauzeren, rusten en reflecteren.

Met als gevolg? Een soort dag in dag uit durende eentonigheid die je met de vraag laat zitten waar al die “tijd” is gebleven.

Welke retraite heb jij nu nodig?

Is het dan nu echt tijd voor jou? Leef je in een ratrace waar je absoluut niet gelukkig mee bent? Heb je zin in een aantal dagen ontspanning, plezier en tijd voor jezelf?

Reflecteren over de afgelopen periode? Of misschien zelf wel op je leven tot nu toe. Dit vanaf een prachtige en rustgevende omgeving.   Dan zit je hier helemaal goed!

Regie Over Eigen Leven neemt je graag mee op jouw avontuur naar de verbinding met jezelf. Wij zorgen dat jij niet gek raakt van je (online) zoektocht en bieden verschillende 1 of 3 daagse retraites, workshop en events aan. “Een veilige plek om jou authentieke zelf te zijn.”

We gaan op ontdekkingstocht naar wie je echt bent, wat jouw passie is en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. We zorgen dat jouw vuurtje weer gaat branden

1 Daagse Retraite Nederland

 Zonder al te veel verwachtingen ben ik aan dit, voor mij toch best spannende, avontuur begonnen. In mijn dagelijkse leven loop ik er vaak tegenaan dat ik veel van mijzelf verwacht en dat ik het moeilijk vind om bij mijn eigen gevoel te komen. “Wat vind ik nou eigenlijk echt belangrijk in het leven en wat wil ik uitstralen naar de buitenwereld?”  Ik merkte tijdens het weekend dat ik steeds meer van mezelf liet zien door de begeleiding vanuit het team van Roel en alle mooie mensen. Zo voelde ik me bijvoorbeeld tijdens de één-op-één sessie met Roel écht begrepen. Roel is een lieve, zorgzame en oprechte jongen met een hart van goud! De manier waarop Roel me op mijn gemak stelde, zorgde ervoor dat ik mijn verhaal kon doen. Toch vond ik het moeilijk hier een gevoel aan te koppelen. Tot op de laatste middag van de driedaagse. Daar gebeurde voor mij iets magisch. Door de meditatie van Janel. Voor het eerst sinds een lange tijd, wist ik mijzelf open te stellen en kwam ik weer even mij mijn gevoel. De driedaagse voelt voor mij als de start van een heel mooi nieuw pad. Ik ben het team van Roel ontzettend dankbaar voor dit magische weekend. “Iedereen zou dit weekend moeten ervaren in zijn of haar leven!”

Glenn Vieberink

Ik heb deze ontdekking driedaagse als zeer helpend ervaren. Ik heb mij in dit weekend sinds lange tijd weer krachtig en zelfverzekerd gevoeld. Ook ben ik weer dichter bij mijzelf gekomen en heb ik weer beter voor ogen wie ik ben en wat ik belangrijk vind. Echt een aanrader! Heel erg bedankt voor alles! Jullie zijn goud.

Charon Volman

Vanaf het eerste moment heeft Roel mij zo op mijn gemak laten voelen. Er was binnen de groep dan ook een prachtige connectie en we doken met z’n allen de diepte in. Daar kwamen we pas, na een reis vol tranen, lachen en ontdekkingen op de derde dag weer uit. Dit alles in combinatie met een prachtig verzorgde locatie en accommodatie. Los gekoppeld van mijn telefoon en social media, geconnect met de natuur.  Het was het een waar magisch driedaagse. Een fantastisch cadeau van jezelf, voor jezelf.

Daniël Boshoven

Team ROEL

Roel

Coach die je laat dromen

NLP, transformatie coach, Loopbaancoach, Reiki 1 en 2, Mindfulness, meditatie, gastheer en eigenaar en bedenker ROEL (Regie over eigen Leven)

.

Roel en zijn team geven workshops, retraites en events in Nederland en inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven en werkgebied. Dit doen ze met een gezonde dosis humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak en meer! 
Telefoon

+31 31 6 238011

×