Maak kennis met Roel

 Ik ben Roel en ik maak plezier in de speeltuin die het leven heet. Maar dan wel met mijn eigen Roels (lees: rules).  Ik vind het fijn om mezelf te zijn en regie te hebben over mijn eigen leven. Maar dat is niet altijd zo geweest.

Leer mij beter kennen

Ik was streng voor mezelf, ik moest van alles en ik ging maar door. Ik had hoge verwachtingen en daardoor ontwikkelde ik een laag zelfbeeld. Ik deed vooral dingen die andere mensen leuk vonden en daardoor leefde ik niet mijn eigen leven.

Ik was altijd met de buitenkant bezig: het perfecte plaatje.

Ik luisterde niet goed waar ik zelf naar verlangde en wat ik van binnen echt nodig had. Ik hikte tegen een burnout aan, met als gevolg dat er even flink op de rem werd getrapt voor mij. Ik scheurde mijn schouderpees en mijn lichaam werd letterlijk stil gezet.

Dit was mijn wake-up call! Ik voelde aan alles dat ik wat moest veranderen en besloot aan mijzelf te gaan werken.

Ik heb geleerd wat ik echt belangrijk vind, wat mijn kernwaarden zijn en daar ben ik naar gaan leven. Ik volgde verschillende cursussen zoals Mindfulness, NLP en Reiki. Dit vergrootte mijn bewustzijn, waardoor ik nu meer kan genieten van het leven.

Ik vind het naar om te zien dat er veel mensen zijn die te streng zijn voor zichzelf, die vaak dingen doen waar ze helemaal geen plezier aan beleven en geen gehoor geven aan hun diepste verlangens. Ze nemen genoegen met het leven dat ze leiden (of zelfs lijden) voor iemand anders.

Ik vind dit zo zonde!

Het is dan ook mijn missie om mensen te helpen hun eigen dromen in kaart te brengen, zodat ze de regie weer kunnen terugpakken en hun eigen leven kunnen leiden. Ik laat ze inzien dat leven vanuit je hart zorgt voor meer verbinding met je jezelf en ook met je omgeving. Ik vind het fantastisch om te zien wanneer mensen zichzelf weer op de eerste plaats zetten.

Als ik niet aan het coachen ben dan ben ik te vinden in de natuur of in de sportschool. Verder hou ik ervan om met familie en vrienden gezellig wat te eten en te drinken of samen een spelletje te spelen.

Je kunt mij verder omschrijven als enthousiast, open, sociaal, (soms te) bewust, geïnteresseerd, ondernemend en een tikkeltje gek. Ik hou ervan om spiri-wiri wijsheid juist down to earth en praktisch te maken, zodat je er iets mee kunt. Ik dacht eerst ook dat ik nooit spiri-wiri was, maar ik sta nu juist meer met beide benen op de grond. Ik kan enorm genieten van diepgaande gesprekken en gekkigheid met dierbaren.

Ik zet mezelf op één en zorg dan ook goed voor mijzelf. Zodat ik ook goed voor andere kan zorgen. Dit doe ik door bewust bezig te zijn met mijn voeding. Ik eet minimaal 3 keer per week vegetarisch om mijn steentje bij te dragen aan een duurzamere en mooiere wereld. Ik sport veel en lig regelmatig opgevouwen op een yogamatje en wandel uren door de natuur.

 Meer over mij?

Hier zijn een aantal dingen die niet iedereen weet 😉 

Wist je dat;

  • Ik bijna elke zondag het natuurwater in ga. In de zomer maar ook in de winter. 
  • Ik heel graag een hond zou willen.
  • Ik al 15 jaar in de horeca werk en al bijna 10 jaar bedrijfsleider ben. Hier ben ik verbinding met mensen en weet wat er speelt, ik hoor veel verhalen.
  • Ik bij de schutterij zit in het dorp en hier met de jaarlijkse kermis/ schuttersfeesten vier dagen in een pakkie met een houten geweer rondloop.

Ik krijg maximaal energie van verbinden met mensen die willen spelen, groeien en zichzelf willen ontwikkelen en dan eigenlijk wel het liefst in de natuur bij een kampvuur. Ik ben hier om het spel van het leven te spelen. Wil jij weer ontdekken wat jou dromen zijn? Zodat je de eerste stappen kunt gaan zetten je dromen waar te maken? Ben je benieuwd hoe ik je hiermee kan helpen?

Schrijf je dan in voor een gratis kennismakingsgesprek met mij.

Ga mee met  de ONT-dekkings driedaagse: Make you own Roel’s. (lees: rules)

 

 

Direct contact opnemen?

Telefoon

+31 31 6 238011

×