Ontwikkel retraite

Ben jij klaar voor deze ontwikkel retraite: De ONT-wikkel driedaagse retraite: Live by your own ROELS

Heb je ook het gevoel dat jouw leven iets is dat je overkomt? Zou je meer zelf invloed willen hebben over wat jij in je leven doet en met wie?

Heb je jouw droom helder in beeld, maar heb je geen idee hoe je er moet komen? En mis je de praktische stappen en handvatten? Dan hebben we iets heel tofs in petto.

Daarvoor hebben we eerst nog wel een aantal vragen voor je:
 • Wil jij echt voor jezelf gaan, zodat jij je droomleven kan leven?
 • Ben jij bereid om stappen te nemen en los te laten wat je niet meer nodig hebt?
 • Kan jij goed naar jezelf kijken en zien wat jij in het verleden beter anders had kunnen doen?
 • Wil jij weten hoe je de omgeving kan creëren die jij nodig hebt voor jouw droomleven?

Heb jij vier keer “ja” geantwoord, dan ben jij er klaar voor om met ons mee te gaan op ont-wikkel retraite.

 

Onwikkel Retraite
Ontwikkel retraite
Ontwikkel retraite Gelderland
Ontwikkel retraite nederland
Ontwikkel retraite Winterswijk
Ont-dekking driedaagse retraite
Ontwikkel retraite

Het is nu echt tijd om te ontdekken wat jij belangrijk vindt en te leren hoe je jouw droomleven krijgt.

Je gaat deze dagen leren:
 • wat het belang is van je eigen kernwaarden en hoe je er naar kan leven
 • wat de kracht is van eigen invloed en hoe je daar controle over kan hebben
 • wat de essentie is van je eigen gezonde, sociale omgeving en hoe je die kan creëren.

Dit doe je samen met een groep gelijkgestemden op een prettige en prachtige locatie in de natuur. Op een nuchtere, ontspannende, speelse manier; een evenwichtige combinatie van diepgang en luchtigheid waarbij we heel veel met elkaar lachen en met beide benen om de grond blijven. 

Je zult in de watten worden gelegd met heerlijk eten en drinken. Overal is aan gedacht, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: JIJ!

 

Inhoud Ont-wikkel retraite

Deze retraite driedaagse kan plaatsvinden doordeweeks of in het weekend. De eerstvolgende Ont-wikkel retraite staat gepland voor: 

 • Weekend van 28 oktober tot en met 30 oktober 2022.* (nog 6 plaatsen beschikbaar).
 Hoe ziet deze Ont-wikkel Retraite eruit?
  • Drie magische levens veranderende dagen inclusief persoonlijke transformatieprocessen.
  • Er wordt collectief gewerkt aan universele thema’s die spelen in de groep waarin ieder zijn eigen persoonlijke stukken transformeert.
  • Dagelijkse begeleide meditatie en yoga.
  • Heel veel diepgaande en verbindende gesprekken met gelijkgestemden.
  • Je wordt ook culinair verwend tijdens de driedaagse. Alle dagen (vegetarisch) ontbijt, lunch, middagsnack, diner en avondsnack inbegrepen. Je kan tussendoor altijd vers fruit pakken. Ook water, koffie, thee en sap. Voor alles is gezorgd waardoor jij je alleen maar hoeft te focussen op je eigen proces.
  • Twee overnachtingen op een mooie locatie in de bossen van Winterswijk. Waarbij je een keuze hebt of je alleen of op een (tweepersoons) gedeelde kamer slaapt.
  • Een 1 op 1 (coach) sessie op jouw persoonlijke proces.
Ga jij ook mee?

Wil je ook mee met deze driedaagse en jezelf op een speelse manier ontdekken, weer het kind in jezelf te voelen, je passie en verlangens inzien en stappen richting je droomleven uitstippelen?

We starten op vrijdag om 13:00 uur met een gezamenlijke lunch en eindigen op zondag rond 18:00 uur.

Investeer in jezelf door dit avontuur aan te gaan dit is het allermooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Laat mij je meenemen op jouw avontuur.

Wat levert deze retraite driedaagse je op?

  • Doordat je even uit je eigen drukke ratrace stapt krijg je de ruimte voor nieuwe inzichten, zodat je weer rust in je lijf krijgt/ zodat je batterij weer is opgeladen.
  • Er ontstaat magie omdat je met gelijkgestemden samen bent.
  • Je stapt uit je comfortzone, zodat je veel meer in je dagelijks leven nog meer jezelf durft te zijn.
  • Je bent je bewust geworden wat je belemmerende overtuigingen, die je niet verder helpen, zijn en hoe je daar mee omgaat.
  • Je hebt een visionboard met jouw grootste verlangen en dromen waarbij je grote eyeopener, kwartjes die vallen,
  • Met het visionboard weet je waar je naartoe wilt en heb je de eerste stappen gezet om je dromen na te jagen.
  • We bepalen welke eerste stap jij gaat zetten om je dromen te realiseren. (Ik sta niet in voor gevolgen er zijn al banen opgezegd, relaties verbroken enz. )
  • Je krijgt helderheid door meditatie, visualisatie, het maken van je visionboard hoe je verder kunt met je leven.

  • Je zit vol zelfvertrouwen, je hebt een stralende lach en je ogen glimmen weer.
  • Je weet welke beginstappen jij te zetten hebt om je droomleven werkelijk te maken.
  • Kortom het is de perfecte combinatie van een ontspannende retraite waarin je jezelf weer ontdekt én de luchtigheid en gezelligheid van de spellen die gespeeld worden, waardoor je je weer kind voelt.
  • Er wordt gezorgd voor veiligheid binnen de groep door een doordachte opbouw in het programma, waardoor er geen drempel is om jezelf te zijn. Door samen te zijn krijgt je nieuwe inzichten, nieuwe vriendschappen en maak je verbinding met gelijkgestemden. Je voelt je niet meer alleen in je verhaal, je voelt steun bij elkaar en je voelt de magie ontstaan en je durft helemaal jezelf te zijn in een veilige omgeving.

    Zonder al te veel verwachtingen ben ik aan dit, voor mij toch best spannende, avontuur begonnen. In mijn dagelijkse leven loop ik er vaak tegenaan dat ik veel van mijzelf verwacht en dat ik het moeilijk vind om bij mijn eigen gevoel te komen. “Wat vind ik nou eigenlijk echt belangrijk in het leven en wat wil ik uitstralen naar de buitenwereld?”  Ik merkte tijdens het weekend dat ik steeds meer van mezelf liet zien door de begeleiding vanuit het team van Roel en alle mooie mensen. Zo voelde ik me bijvoorbeeld tijdens de één-op-één sessie met Roel écht begrepen. Roel is een lieve, zorgzame en oprechte jongen met een hart van goud! De manier waarop Roel me op mijn gemak stelde, zorgde ervoor dat ik mijn verhaal kon doen. Toch vond ik het moeilijk hier een gevoel aan te koppelen. Tot op de laatste middag van de driedaagse. Daar gebeurde voor mij iets magisch. Door de meditatie van Janel. Voor het eerst sinds een lange tijd, wist ik mijzelf open te stellen en kwam ik weer even mij mijn gevoel. De driedaagse voelt voor mij als de start van een heel mooi nieuw pad. Ik ben het team van Roel ontzettend dankbaar voor dit magische weekend.                            “Iedereen zou dit weekend moeten ervaren in zijn of haar leven!”

   Glenn Vieberink

   Ieder moment werden we weer opnieuw vol met passie en liefde verrast op deze prachtige reis. Los gekoppeld van onze telefoon en social media, geconnect met de natuur. Stap voor stap dichter bij jezelf, je eigen innerlijk kind en een prachtige ontroerende en bovenal krachtige verbinding met elkaar! Onvoorwaardelijke liefde. Een weekend R.O.E.L is meer dan een investering in jezelf. Deze magische retreat draag je voor de rest van je leven mee in hart en ziel!

   Irene van Koppenhagen

   Elk moment had iets magisch en de balans tussen de activiteiten maakte precies datgene los waar ik zelf niet altijd bij kon. Een samengestelde groep dat alle elementen bevatte om volledig naar binnen te kunnen treden, raakte elke gevoelige snaar. Hierin ontstond een ontzettend fijn moment met Roel, wat weer bevestigde wie ik ben en wil zijn. De goede zorgen, de liefde, de ruimte en veiligheid dat gaande vanzelfsprekend werd, maakt dat dit weekend tot in de puntjes is verzorgd! 

   Max Burger

   Ja vertel mij meer ...

   Roel

   Coach die je laat dromen

   NLP, transformatie coach, Loopbaancoach i.o. , Reiki 1 en 2, Mindfulness, meditatie, gastheer en eigenaar en bedenker ROEL (Regie over eigen Leven)

   .

   Roel en zijn team geven retraites en workations in Nederland en inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven en werkgebied. Dit doen ze met een gezonde dosis humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak en meer! 
   Telefoon

   0614492871

   Email

   roel@regieovereigenleven.nl

   ×