Ont-moeting retraite  

28 tot en met 30 juli 2023

Ontdek jezelf in verbinding met anderen

Onze driedaagse Ontmoeting Retraite is speciaal ontworpen om je de rust, warmte en liefde te laten ervaren die je verdient. Ontsnap uit de dagelijkse drukte en gun jezelf de tijd om te ontspannen en te reflecteren in een inspirerende omgeving. 

Je wordt in de watten gelegd met heerlijk eten en drinken. Je hoeft drie dagen voor niets of niemand te zorgen, alleen voor jezelf. Deze retraite is een waardevol cadeau aan jezelf. Je gaat weer voelen wie je echt bent en ontdekt waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Aan alles is gedacht, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is.

 

1 daagse retraite ROEL Regie over eigen leven

Ervaar de voordelen van een retraite bij ROEL

Verdiepingsretraite driedaagse

De Driedaagse Ontmoeting Retraite is een ervaring die je leven kan veranderen. Deze drie dagen helpen je om beter om te gaan met de onrust en drukte in jouw leven. Je komt wellicht alleen voor rust en ontspanning, maar er zal een nieuwe wereld voor je open gaan. Je zult verrast zijn met het gevoel dat je hebt als je op dag drie naar huis gaat. Er is iets veranderd in jou. Wat dat is, ga je zelf ontdekken. 

De retraite helpt je om een diepere verbinding met jezelf en anderen te maken, in een veilige en bijzonder mooie omgeving. Dit is jouw kans om te leren leven vanuit je eigen middelpunt en je eigen koers te volgen.

N

Drie heerlijke dagen van rust, ontspanning en plezier.

N

Ontmoeting met gelijkgestemde mensen waarmee je ervaringen en inzichten deelt.

N

Heerlijk vers bereid eten, in een prachtige omgeving.

N

(Her)ontdekken waar je nu écht blij van wordt.

N

Een perfecte mix van ontspanning, creativiteit en reflectie.

N

Unieke helende ervaring door muziek en meditatie.

N

Durf uit je comfortzone te stappen, voor een nieuw perspectief op jouw leven.

Ervaringen van onze deelnemers

Deze retraite heeft me echt geholpen om te ontspannen en te reflecteren op mijn leven. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en voel me nu veel rustiger en gelukkiger.

Daniël

Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel deze ervaring voor me heeft betekend. De omgeving, de mensen, het eten, alles was perfect. Ik heb eindelijk geleerd hoe ik voor mezelf kan kiezen.

Suzan

Is het dan nu écht tijd om voor jezelf te kiezen?

Ben je klaar om de regie over je eigen leven te nemen? Meld je dan nu aan voor onze driedaagse retraite. We kijken ernaar uit om dit bijzondere avontuur met jou aan te gaan.

Na je reservering zullen we contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek. Hierna wordt je reservering bevestigd en ontvang je verdere details over de retraite.

Naam(Vereist)
Mag contact opnemen(Vereist)

Jij staat centraal. We waarborgen daarom jouw privacy en behandelen je informatie met de grootste zorg.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Telefoon

+31 31 6 238011

×