Ont-moeting retraite  

11 tot en met 13 augustus 2023

Ontdek jezelf in verbinding met anderen

Onze driedaagse Ontmoeting Retraite is speciaal ontworpen om je de rust, warmte en liefde te laten ervaren die je verdient. Ontsnap uit de dagelijkse drukte en gun jezelf de tijd om te ontspannen en te reflecteren in een inspirerende omgeving. 

Geen zorgen, we hebben aan alles gedacht! Je hoeft je geen moment druk te maken, want wij zorgen voor heerlijk eten en drinken. Deze retraite is een waardevol cadeau aan jezelf. Hier kun je ontdekken wie je echt bent en wat je hart doet zingen. Geen zweverig gedoe, gewoon een bijzondere ervaring om jezelf te herontdekken en nieuwe passies te ontdekken.

Verwen jezelf met deze bijzonder ervaring om te ontspannen, te groeien en bovenal plezier te hebben! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een fantastische tijd te beleven.

 

Retraites Nederland

Ervaar de voordelen van een retraite bij ROEL

ontmoeting retraite regie over eigen leven

De Driedaagse Ontmoeting Retraite is een ervaring die je leven kan veranderen. Deze drie dagen helpen je om beter om te gaan met de onrust en drukte in jouw leven. Je komt wellicht alleen voor rust en ontspanning, maar er zal een nieuwe wereld voor je open gaan. Je zult verrast zijn met het gevoel dat je hebt als je op dag drie naar huis gaat. Er is iets veranderd in jou. Wat dat is, ga je zelf ontdekken.

De retraite helpt je om een diepere verbinding met jezelf en anderen te maken, in een veilige en bijzonder mooie omgeving. De retraite helpt je om vanuit je eigen kern te leven zodat je je eigen koers kan volgen.

Het is een kans om praktische tools te leren die je kunnen helpen in het dagelijks leven.

 

N

Drie heerlijke dagen van rust, ontspanning en plezier.

N

Ontmoeting met gelijkgestemde mensen waarmee je ervaringen en inzichten deelt.

N

Heerlijk vers bereid eten, in een prachtige omgeving.

N

(Her)ontdekken waar je nu écht blij van wordt.

N

Een perfecte mix van ontspanning, creativiteit en reflectie.

N

Unieke helende ervaring door muziek en meditatie.

N

Durf uit je comfortzone te stappen, voor een nieuw perspectief op jouw leven.

Ervaringen van onze deelnemers

Deze retraite heeft me echt geholpen om te ontspannen en te reflecteren op mijn leven. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en voel me nu veel rustiger en gelukkiger.

Daniël

Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel deze ervaring voor me heeft betekend. De omgeving, de mensen, het eten, alles was perfect. Ik heb eindelijk geleerd hoe ik voor mezelf kan kiezen.

Suzan

Is het dan nu écht tijd om voor jezelf te kiezen?

Ben je klaar om de regie over je eigen leven te nemen? Meld je dan nu aan voor onze driedaagse retraite. We kijken ernaar uit om dit bijzondere avontuur met jou aan te gaan.

Na je reservering zullen we contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek. Hierna wordt je reservering bevestigd en ontvang je verdere details over de retraite.

Naam(Vereist)
Mag contact opnemen(Vereist)

Jij staat centraal. We waarborgen daarom jouw privacy en behandelen je informatie met de grootste zorg.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Telefoon

+31 31 6 238011

×