MDT Jongeren workshop

Een jongeren workshop in het kader van maatschappelijke diensttijd (MDT) biedt jongeren de mogelijkheid om hun vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe ervaringen op te doen en hun maatschappelijke betrokkenheid te vergroten.  Het programma is bedoeld om jongeren te stimuleren om actief deel te nemen aan de samenleving en om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. 

Deze workshop voor jongeren in het kader van MDT draagt bij aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van jongeren op elk moment binnen de MDT reis.

Een workshop speciaal voor jongeren in het kader van MDT

In het kader van MDT bieden wij een unieke kans aan om samen met andere jongeren op ontdekkingstocht te gaan naar wat jouw leven waardevol maakt en wat jouw passies zijn.

Tijdens deze interactieve workshop leer je hoe je bewuster kunt nadenken over wat jij belangrijk vindt in het leven en hoe je jezelf kunt ontwikkelen. Dit is de ideale kans om even stil te staan bij wat jij echt wilt bereiken in je leven en om te ontdekken welke stappen je kunt zetten om daar te komen.

Onze ervaren workshopleiders zorgen voor een veilige en inspirerende omgeving waarin jij jouw gedachten en ideeën kunt delen met andere jongeren. Je leert van elkaar en krijgt inzichten die je verder helpen op jouw persoonlijke ontwikkelingsreis.

Speciaal voor jongeren tussen de 16 en 30 jaar. Krijg meer inzicht in jezelf en jouw passies? Met de jongeren workshop van ROEL zet je de eerste stap naar een leven vol betekenis en voldoening!

MDT Jongeren Workshop
MDT Wokshop
MDT ROEL
MDT Jongeren Workshop ROEL
MDT Jongeren Workshop
MDT Jongeren Workshop

Resultaat MDT Workshop

Tijdens deze workshops gaan de jongeren zelf aan de slag door met elkaar in gesprek te gaan over wat ze waardevol vinden in het leven. Ook behandelen ze met elkaar welke factoren hen hierin tegenhouden en welke hieraan bijdragen. Vervolgens laten wij de jongeren deze inzichten zelf beeldend maken, door creatief aan de slag te gaan.

Door middel van deze workshops leren de jongeren elkaar op een andere manier kennen. De jongeren ontdekken concrete inzichten over wat ze waardevol vinden in het leven. Op school is hier vaak weinig tot geen tijd voor.

Mocht je liever een specifieke onderdeel willen toevoegen aan de workshop, neem dan gerust contact met ROEL op voor alle maatwerk mogelijkheden.

Het gevoel en de vibe van groep 6, 7 en 8 weer even beleefd. Fijn om weer even creatief bezig te zijn samen, rust ervaren brengt je in het nu. Ik heb mijn telefoon helemaal niet gemist.

Student Rijn IJssel

Ik heb zeker wat aan deze workshop gehad. Het gevoel van school was even helemaal weg. Voor mijn gevoel was ik nu echt met mijzelf bezig waar ik normaal de tijd niet voor neem.

MDT student

Door creatief bezig te zijn ben je in het nu en ervaar je een rust. Een gevoel van vrijheid ervaren, een bijzondere en inspirerende 2 uur. Fijn om met jezelf bezig te zijn .

HAN student

Subsidiemogelijkheden MDT

Met de subsidie voor Maatschappelijke Diensttijd (MDT) worden maatschappelijke organisaties ondersteund om projecten te realiseren die bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van jongeren. Zij kunnen trajecten van maximaal 6 maanden volgen waarbij zij zich vanuit hun talenten en interesses kunnen inzetten voor een ander.

Deze workshop is o.a. een vast onderdeel binnen de MDT reis. Maar kan ook buiten MDT in worden gezet. Tijdens een MDT-traject zet je je niet alleen in voor een ander, maar leer je ook veel over jezelf, over wat je kunt en leuk vindt.

MDT Jongeren Workshop
Robin Thuss en Roel Kersten

Robin & Roel

.

Jongeren coaches Robin & Roel

Robin & Roel werken samen vanuit de co-creatie “Eigen Kracht”. Beiden werken ze graag vanuit een creatieve ‘flow’, zo creëren ze samen unieke teamdagen, meditaties, muziek en zijn ze bezig met een podcast.

Ze werken met mensen van jong tot oud met de thema’s: verbinding, authenticiteit en zelfontdekking.

Ook zijn ze een vast onderdeel binnen het MDT traject. Hun drijfveren zijn om in korte tijd jezelf en de mensen om je heen beter te leren kennen, zodat er meer verbinding wordt gecreëerd binnen elke omgeving waar Robin & Roel een teamdag verzorgen.

Telefoon

+31 31 6 238011

×