Heisessie met een wandelcoach

Neem afstand van je omgeving om je eigen koers te bepalen

Heisessie met een wandelcoach - Regie over eigen Leven

Wat is een heisessie precies?

Heisessie als krachtige groeiversneller: neem afstand van je eigen omgeving om opnieuw je koers te bepalen. Zodat je de regie weer terug te pakken en je weer in verbinding staat met jou zelf.

In een 1 op 1 sessie van persoonlijke coaching creëren we samen een volgend level van ontwikkeling, zelfkennis en bewustzijn. Door specifieke situaties die nu spelen te bespreken, gaat het je beter lukken om daadwerkelijk een shift te maken.

Om deze vervolgens middels heldere stappen te doorbreken en nieuwe bekrachtigde, gezonde patronen aan te leren zodat jij vanuit rust, (zelf)vertrouwen en kracht aan jouw droomleven kunt werken

Inhoud heisessie met een wandelcoach.

De heisessies kunnen plaatsvinden doordeweeks of in het weekend. We gaan samen in een gesprek voor een passend moment voor jou.

.Hoe ziet een heisessie met een wandelcoach eruit? 

Een dagdeel aan de slag met je persoonlijke groei op een prachtige, inspirerende plek op de hei op de Veluwe. Soms heb je behoefte om te sparren met iemand over jezelf. In de ratrace van de dag vergeet je soms tijd vrij te maken om eens goed na te denken waar je heen wilt. Wat zou het dan fijn zijn om met iemand te sparren die onafhankelijk is en kritisch wil meedenken over jouw als bijzonder en mooi mens.

Dit wil ik ook!

 Wat levert deze heisessie jou op? 

Een dagdeel aan de slag met de groei van je bedrijf op een prachtige, inspirerende locatie op de hei op de Veluwe. Soms heb je behoefte om te sparren met iemand over jezelf. In de waan van de dag vergeet je soms tijd vrij te maken om eens goed na te denken waar je heen wilt. Wat zou het dan fijn zijn om met iemand te sparren die onafhankelijk is en kritisch wil meedenken over jouw als bijzonder mens

 

 

Heisessie met wandelcoach

Lief zijn voor mezelf, mezelf durven te omarmen en het durven los te laten wat ik denk dat andere van mij kunnen vinden of verwachten en door mijn eigen gedachtes laten leiden, dat zijn wel de drie gouden hartjes die ik bij Roel heb mogen leren ervaren.

Roel liet mij ervaren hoe ik tijd voor mezelf kon maken, door samen bezig te zijn geweest met kern woorden die echt bij Miranda passen. Roel bood elke keer een luisterend oor en bracht me in gesprekken telkens weer terug naar wat nu echt belangrijk is. Wat echt belangrijk is dat ben ik zelf!
Ik ben gaan leren om echt tijd voor mezelf vrij te maken en ik noemde dat MI time, in de gesprekken met Roel kwam ik er achter wat voor mij nu echt ontspannende activiteiten zijn en dat ik die dingen ook echt mag gaan doen inplaats van alleen maar dingen doen voor een ander.

Bedankt Roel, door de gesprekken samen en de opdrachten die ik van je mee kreeg

Miranda

Tijdens mijn burn-out heb ik een aantal coachsessies met Roel gehad, iets wat ik als heel waardevol heb ervaren. Roel zijn kracht zit hem in dat hij goed met je kan levelen – hij voelde me goed aan, er waren veel herkenningspunten en vanuit zijn eigen ervaring en kennis gaf Roel wijze lessen en bruikbare handvatten mee. Ook straalt hij veel rust uit en is niks hem te gek waardoor ik me helemaal op mijn gemak voelde.

Dankjewel Roel!

Esmee

Over de Wandelcoach

Roel

Wandelcoach die je laat dromen

NLP, wandelcoach, transformatie coach, Reiki 1 en 2, Mindfulness, meditatie en gastheer.

Kracht in het nu tijdens zo sessie. Het mag altijd ontstaan. Het intuïtief werken het blijft bijzonder alles wat ontstaat erg on spot is. En dan ontstaan er dingen. Ze krijgen een spiegel, dat wat nu van belang is. Voor mij is het belangrijk dat Met humor werk, speels, luchtigheid. Dat kan ook.  Is nodig voor de processen die zwaar zijn. Luchtigheid en zijn nodig voor de balans daar in. Flink lachen en plezier maken samen creëert ruimte om die dingen naar boven te laten komen die blijkbaar de ruimte even nodig hebben.  Op het moment dat je dit leest en je denkt heel alsof je wakker wordt als je dat voelt . Wil ik je graag uitnodigen om contact met mij op te nemen.  Het moment dat ik je spreek kan ik aan de telefoon met jou. Even tune wat speelt er, zoals ik het voel en kan jij aftasten of het inderdaad over jou gaat en of het wat voor je is.

Telefoon

0614492871

Email

roel@regieovereigenleven.nl

×