Roels dagretraite 

Ben jij klaar voor deze dagretraite : Ontmoet anderen en ontdek jezelf!

Wat ga je ervaren bij Roels dagretraite?

Door alle drukte in ons leven rennen we vaak maar door. Appje hier, appje daar, even Netflixen en tegelijkertijd onze socials checken. Weet je nog hoe het voelt om ‘uit’ te staan en gewoon met jezelf te zijn? Op onze dagretraite krijg je hier alle gelegenheid voor. Je ervaart hoe fijn het is om jezelf te (her)ontdekken. Zodat je weer je eigen koers gaat bepalen en voelt waar het leven echt om gaat voor jou. 

Heb jij ook behoefte aan:

 • een dag volledige aandacht voor jezelf
 • verbinding met jezelf en met anderen  
 • jouw eigen koers te volgen
 • heerlijk genieten van een dag me-time
 • super lekker eten en drinken

Een Roels dagretraite is een belevenis van één dag die in het teken staat van verbinding. (Her)verbinden met je hart, je creatiekracht en jouw unieke energie.

Dagretraite met thema

Elke dagretraite heeft een ander thema. We werken met de vier seizoenen zodat jij een dag kunt kiezen die op dat moment het beste aansluit bij wat jij nodig hebt. Laat je begeleiden door Roel en zijn team tijdens een dag vol ontspanning, reflectie, inspiratie en nieuwe inzichten.

Wat kun je tijdens deze dag verwachten?  Een mix van ontspanning, creativiteit, verbinding, muziek, culinaire verrassingen zodat jij de koers van jouw leven weer kunt gaan volgen. 

Neem de regie over jouw eigen leven en volg de koers die bij jou hoort. 

1 daagse retraite nedereland
eendaagse retraite
roels dagretraite
1 daagse retraite
mini retraite
Inhoud Roel’s dagretraite

De dagretraite kan plaatsvinden doordeweeks of in het weekend op een mooie locatie in de buurt van Arnhem (Gelderland)

De eerstvolgende dagretraite staat gepland voor:

Vrijdag 3 november dagretraite herfst *(early bird prijs)

Na de zomer vol energie en warmte is het tijd om te oogsten. De herfst is een mooi seizoen om in alle rust stil te staan bij jouw eigen oogst. Wat heb jij allemaal bereikt? Waar pluk jij nu de vruchten van? Vaak slaan we deze stap over en rennen we door. Geef bewust aandacht aan wat er goed gaat: dit zorgt voor dankbaarheid en vrijheid. Dit doen wij op deze feestelijke dag samen met jou!

Kijk samen op vrijdag 3 november met een fijne groep gelijkgestemden naar jouw oogst. Het samenzijn met gelijkgestemden zorgt voor magie en bijzondere momenten van (h)erkenning.

Het wordt een bijzondere dag met een mix van ontspanning, creativiteit, meditatie, verbinding, muziek en lekker eten. Volg de koers van jouw leven en stap even uit jouw comfortzone. Heerlijk om dit samen te doen, zodat je dit jaar bewuster gaat leven en nog meer kunt genieten!

Het is tijd om jouw nieuwe ideeën om te zetten in positieve stappen voor jezelf. Samen met jou zetten wij graag de eerste stap.

Met een workshop van Eigen Wijs

We starten deze dag om 10:30 uur  (inloop vanaf 10:00 uur) en eindigen deze dag rond 16:15 uur. 

Zondag 10 december dagretraite *(early bird prijs)

Winter retraite

 

Mocht je liever voor een andere data gaan kijk ook eens op de pagina van de driedaagse retraite voor de mogelijkheden. 

Roels 1 daagse retraite

Hoe ziet ROELS dagretraite eruit?

 • Een bijzondere magische dag waar je nog heel veel dagen van kan nagenieten.
 • Begeleiding in de workshops (ontspanning, creativiteit, muziek en meditatie).
 • Diepgaande en verbindende gesprekken met gelijkgestemden.
 • Culinaire verwennerij: (vegetarisch) lunch, tussendoortje en je kan tussendoor altijd vers fruit pakken. Ook water, koffie en thee.
 • Voor alles is gezorgd waardoor jij je alleen maar hoeft te focussen op jouw eigen proces.

Wat levert deze dagretraite je op?

 

 • Doordat je even uit je eigen drukke ratrace stapt krijg je de ruimte voor nieuwe inzichten en wordt je batterij weer opgeladen
 • Het samenzijn met gelijkgestemden zorgt voor magie en bijzondere momenten van herkenning
 • Met het vision board weet je waar je naartoe wilt en heb je de eerste stappen al gezet om de koers in jouw leven aan te nemen
 •  Je krijgt helderheid door meditatie, visualisatie en andere oefeningen en activiteiten
 • Je zit vol zelfvertrouwen, je hebt een stralende lach en je ogen glimmen weer.
 • Er wordt gezorgd voor veiligheid binnen de groep door een doordachte opbouw in het programma, waardoor er geen drempel is om jezelf te zijn
1 Daagse Retraite Nederland

Een heerlijke afwisselende dag. Roel en zijn team doen dit echt vanuit hun hart. Dat merk je en dat proef je. Echt een mooi cadeautje voor mijzelf. Het is de investering zeker waard.

Door

Fijn om een dag alleen met jezelf bezig te zijn en met behulp van elkaar te bekrachtigen wat jij voor jezelf belangrijk vind. Dit op een positieve, vrolijke, vlotte en originele wijze in een leuke setting met een heerlijke lunch.

Kees

Een mooie intense ontspannende dag met een fijne groep mensen, een professioneel team die dit alles positieve energie geeft. Je mag zijn wie je bent, je krijgt nieuwe inzichten, een investering voor je zelf. Het is een aanrader voor iedereen, zon cadeautje ga ik mezelf vaker geven.

Anne

Team ROEL

Roel

Coach die je laat dromen

NLP, transformatie coach, Loopbaancoach, Reiki 1 en 2, Mindfulness, meditatie, gastheer en eigenaar en bedenker ROEL (Regie over eigen Leven)

.

Roel en zijn team geven workshops, retraites en events in Nederland en inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven en werkgebied. Dit doen ze met een gezonde dosis humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak en meer!

Ik ben er graag bij

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op om ons kennismakingsgesprek voor de 1 daagse retraite af te stemmen.

Naam(Vereist)
Mag contact opnemen(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Telefoon

+31 31 6 238011

×