👨‍🔧Soms heb ik een dag dat ik aan alles twijfel. Op zo’n dag voel ik mijzelf eigenlijk heel erg KL*TEN 🤯. Wat ik dan deed was mijzelf proberen te “fixen”. Op deze manier liet ik het niet toe om mijzelf slecht te voelen. Ik ging zo positief mogelijk denken en vooral aan de mooie dingen. Dit ging dan eigenlijk zo geforceerd, dat ik mij alleen nog maar meer frustreerde en slechter ging voelen.
😙Nu ga ik hier anders mee om. Ik probeer nu juist dichter bij mijn gevoel te komen. Dat betekent niet alleen het positieve gevoel voelen maar ook het negatieve gevoel te omarmen. Ik sta op dit soort momenten dan ook toe om mijzelf KL*TEN 🤯 te voelen. Door ook stil te staan bij mijn negatieve gevoelens, ervaar ik ook de positieve gevoelens intenser. Als ik er op deze manier mee om ga, ben ik in staat om sneller mijn negatieve gevoelens los te laten.
Kalm n 🐢 & niks anders dan liefde 💚
Telefoon

0614492871

Email

roel@regieovereigenleven.nl

×