Bedrijfsweekend: Uniek en verbindend

Zijn jij en jouw team klaar voor drie dagen volledige aandacht voor het bedrijf, samenwerking, verbinding, versterken, (net)werken met collega’s en een hoop plezier maken? Meld je dan aan voor ROELs Bedrijfsweekend!

Roels ondernemers workation

Wat is ROELs Bedrijfsweekend precies?

Drie dagen lang plezier maken, lachen, sparren met collega’s en verbinden met jezelf, het team en het bedrijf. Dit doen we door avontuurlijke en creatieve activiteiten, spelletjes, masterclasses en toffe uitdagingen waarmee al je zintuigen worden geprikkeld. Hierdoor raakt het team weer in verbinding met het bedrijf, de collega’s en zichzelf.

Jullie zullen in de watten worden gelegd met heerlijk eten en drinken en worden even helemaal ontzorgd. Deze dagen zijn een waardevol cadeau aan jezelf (als ondernemer), het bedrijf, jouw medewerkers en de samenwerking binnen het team.  Maar ook als persoon, om elk individu weer te laten voelen wie hij/zij echt is, waar hij/zij staat in het team en in hun eigen professionele ontwikkeling. Ook is er aandacht voor waar de deelnemers naartoe willen groeien en waar hun harten sneller van gaan kloppen.

Overal is aan gedacht, zodat jullie je kunnen focussen op wat echt belangrijk is: de samenwerking, de verbinding, het individu en het bedrijf!

Bedrijfsweekend
Roels ondernemers workation (2)
Bedrijfsweekend
Bedrijfsweekend
Bedrijfsweekend

Inhoud Bedrijfsweekend

Het bedrijfsweekend kan plaatsvinden doordeweeks of in het weekend. Samen gaan we kijken naar de beste data voor jullie bedrijfweekend.

Er zijn in mijn netwerk diverse locaties waar ik uit kan kiezen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf met suggesties te komen.

Hoe ziet het bedrijfsweekend eruit?
 • Drie inspirerende dagen in het teken van het bedrijf, het team en het individu
 • Er wordt collectief gewerkt aan universele thema’s die spelen bij het bedrijf, dit kan door middel van masterclasses, sparsessies of 1-op-1 gesprekken
 • Dagelijkse een mooi programma (op maat gemaakt voor jouw bedrijf en team)
 • Je wordt ook culinair verwend tijdens de driedaagse. Alle dagen (vegetarisch) ontbijt, lunch, middagsnack, diner en avondsnack inbegrepen. Je kan tussendoor altijd vers fruit pakken. Ook water, koffie, thee en sap. Voor alles is gezorgd waardoor jij en jouw team alleen maar hoeven te focussen op jezelf en het bedrijf
 • Twee overnachtingen op een mooie locatie in de bossen van Winterswijk. Waarbij je een keuze hebt of je alleen of op een (tweepersoons) gedeelde kamer slaapt. (eventueel kan er een suggestie gedaan worden voor een andere locatie)

Vanuit rust naar nieuwe inspiratie voor het bedrijf en het team, zonder daarbij de individu te vergeten. Het is een weekend om samen te verbinden met collega’s, te groeien en plannen te maken voor de groei van het bedrijf. Je kunt samen ideeën uitwerken met een groep ondernemers die elkaar inspireert en met elkaar meedenkt. Ook is het mogelijk om gastsprekers of trainers in te zetten tijdens het bedrijfsweekend. Om zo samen met het team te ontwikkelen op een bepaald vlak. 

Deze start van het bedrijfsweekend zal in overleg gebeuren en kan zowel in het weekend als doordeweeks plaatsvinden. 

Mooi gevarieerd programma tussen (net)werken, ontspannen en plezier maken

Deze driedaagse staat in het teken van rust, plezier, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk de ontwikkeling voor het bedrijf. 

Het programma voor deze drie dagen zal samen met het jou worden ontwikkeld. Wij zullen tijdens een inventarisatiegesprek de doelen bespreken en een voorstel doen hoe we deze doelen op een succesvolle en leuke manier kunnen realiseren. Hierin is voldoende mogelijkheden om zelf input aan te leveren.

Wat levert dit bedrijfsweekend jou en jouw team op?

 • Doordat het team even uit de drukke ratrace stapt, krijgt het team de ruimte voor nieuwe inzichten en inspiratie.
 • Iedereen krijgt weer rust in het lijf en kan zijn/haar batterij weer opladen.
 • Er ontstaat een mooie verbinding met collega’s omdat je met gelijkgestemden samen bent.
 • Je krijgt helderheid door meditatie, visualisatie, het maken van je visionboard..
 • Je hebt een visionboard met jouw teamdroom
 • We bepalen samen welke eerste stap het team gaat zetten om de teamdroom te realiseren.
 • Iedereen zit weer vol zelfvertrouwen, heeft een stralende lach en glimmende ogen.
 • Het is de perfecte combinatie van een ontspannend bedrijfsweekend waarin je jezelf, het team en je bedrijf weer ontdekt én de luchtigheid en gezelligheid van de spellen die gespeeld worden.
 • Er wordt gezorgd voor veiligheid binnen de groep door een doordachte opbouw in het programma, waardoor er geen drempel is om jezelf te zijn. Door samen te zijn krijgt je nieuwe inzichten, leg je hernieuwde contacten met collega’s en kunnen er mooie samenwerkingen en kansen ontstaan.
 • Binnen het team is duidelijk geworden waar ieders kracht en talenten liggen zodat er vollop gefocust kan worden op groei en resultaat

Kortom: Na deze driedaagse is jouw team weer helemaal opgeladen, hebben jullie een hoop plezier gehad en zijn jullie vol nieuwe inspiratie om de vervolgstappen te zetten binnen het bedrijf

Al een tijd merkte ik onrust, onvrede en een negatieve stemming binnen het team. Ik was op zoek naar een manier om de neuzen weer 1 kant op te krijgen, mijn medewerkers weer enthousiast en gemotiveerd te zien. Het bedrijfsweekend van Regie over eigen leven was het antwoord.  Dit weekend, dat in het teken stond van samenwerking en weer plezier krijgen in je werk, was een groot succes bij iedereen. Roel en zijn team hebben dit weekend perfect georganiseerd, begeleidt en ingevuld! Mooie balans tussen leren en lol maken

Isabel Jansen

Retailbedrijf Overijssel

Onze organisatie werkte al meer dan 30 jaar op dezelfde manier. Binnen de organisatie zou een complete verandering plaatsvinden in werkwijze en procedures. We merkten voorafgaand aan dit proces ontzettend veel weerstand vanuit het bedrijf en besloten een bedrijfsweekend in te zetten om de overgang te vergemakkelijken. Tijdens de inventarisatie gaf Roel ons al zoveel advies om het team en de organisatie weer enthousiast en op één lijn te krijgen. We hebben naast veel lol ontzettend veel kunnen realiseren binnen het team, samenwerkingen versterken en de overgang naar een nieuw systeem vlekkeloos en met veel enthousiasme te omarmen. Dit weekend was zowel noodzakelijk als enorm waardevol voor elk individu in ons bedrijf. 

F. van Rijn

Financieel Adviesbureau Amsterdam

Ja vertel mij meer...

Roel

Coach die je laat dromen

NLP, transformatie coach, Reiki 1 en 2, Mindfulness, meditatie en gastheer.

Telefoon

0614492871

×