Inspiratie sessie met Roel

Voel jij diep van binnen dat er meer in jou zit dan dat er nu uitkomt? Voor je gevoel ben je even de weg kwijt of van je pad afgegaan. Je voelt je stuurloos en weet even niet welke richting je op moet. Laat mij je op weg helpen zodat daarna zelf verder kan.

Roel

Wat is een inspiratie sessie precies?

Tijdens een inspiratie sessie gaan we samen kijken welke kant jij op wil en waar je blij van wordt. Roel geeft je verschillende handvatten zodat je heel praktisch aan de slag kan. Wordt de authentieke leider van je eigen leven. Stap weer in het middelpunt van jouw leven en pak de regie terug.

In een 1 op 1 creatie sessie creëren we samen een volgend level van ontwikkeling, zelfkennis en bewustzijn. Door specifieke situaties die nu spelen te bespreken, gaat het je beter lukken om daadwerkelijk een shift te maken.

Om deze vervolgens middels duidelijke stappen te doorbreken en nieuwe bekrachtigde, gezonde patronen aan te leren zodat jij vanuit rust, (zelf)vertrouwen en kracht aan jouw droomleven kunt werken.

MDT Jongeren Workshop
MDT Jongeren Workshop

Inhoud inspiratie sessie

De creatie sessie kunnen plaatsvinden doordeweeks of in het weekend. We gaan samen in een gesprek voor een passend moment voor jou.

Hoe ziet een inspiratie sessie eruit? 

Een dagdeel aan de slag met je persoonlijke groei op een inspirerende plek. Soms heb je behoefte om te sparren met iemand over jezelf. In de ratrace van de dag vergeet je soms tijd vrij te maken om eens goed na te denken waar je heen wilt. Wat zou het dan fijn zijn om met iemand te sparren die onafhankelijk is en kritisch wil meedenken over jouw als bijzonder en mooi mens.

 Wat levert deze creatie sessie jou op? 

  • Doordat je even uit je eigen drukke ratrace stapt krijg je de ruimte voor nieuwe inzichten, zodat je weer rust in je lijf krijgt/ zodat je batterij weer is opgeladen.
  • Je zit vol zelfvertrouwen, je hebt een stralende lach, je ogen glimmen weer en je waardeert jezelf zoals je bent.
  • Je bent je bewust geworden wat je belemmerende overtuigingen, die je niet verder helpen, zijn en hoe je daar mee omgaat
  • Je durft keuzes te maken vanuit je hart.
  • Je bent meer in verbinding met je gevoel en je denkt minder.
  • Je hebt meer tijd voor jezelf en je moet ook niet meer zoveel.
  • Je voelt beter waar jou grenzen liggen en durft deze ook aan te geven.
  • Je communicatieve vaardigheden verbeteren door je behoeften en verwachtingen uit te spreken.
  • Betere verbinding met jezelf en ook met je omgeving. (bijv. relaties thuis en op het werk)
  • Je ontdekt je talenten en durft deze in te zetten.

Tijdens één creatie sessie ontvang je resultaten en inzichten die je de rest van je leven meeneemt! Ontdek rust, overzicht, structuur en focus. Boek jouw creatie sessie met Roel om samen aan de slag te gaan! Met 1 sessie kan je al een tijdje vooruit en brengt je al ver. 

 

 

teambuilding

Lief zijn voor mezelf, mezelf durven te omarmen en het durven los te laten wat ik denk dat andere van mij kunnen vinden of verwachten en door mijn eigen gedachtes laten leiden, dat zijn wel de drie gouden hartjes die ik bij Roel heb mogen leren ervaren.

Roel liet mij ervaren hoe ik tijd voor mezelf kon maken, door samen bezig te zijn geweest met kern woorden die echt bij Miranda passen. Roel bood elke keer een luisterend oor en bracht me in gesprekken telkens weer terug naar wat nu echt belangrijk is. Wat echt belangrijk is dat ben ik zelf!
Ik ben gaan leren om echt tijd voor mezelf vrij te maken en ik noemde dat MI time, in de gesprekken met Roel kwam ik er achter wat voor mij nu echt ontspannende activiteiten zijn en dat ik die dingen ook echt mag gaan doen inplaats van alleen maar dingen doen voor een ander.

Bedankt Roel, door de gesprekken samen en de opdrachten die ik van je mee kreeg

Miranda

Tijdens mijn burn-out heb ik een aantal coachsessies met Roel gehad, iets wat ik als heel waardevol heb ervaren. Roel zijn kracht zit hem in dat hij goed met je kan levelen – hij voelde me goed aan, er waren veel herkenningspunten en vanuit zijn eigen ervaring en kennis gaf Roel wijze lessen en bruikbare handvatten mee. Ook straalt hij veel rust uit en is niks hem te gek waardoor ik me helemaal op mijn gemak voelde.

Dankjewel Roel!

Esmee

Team ROEL

Roel

Coach die je laat dromen

NLP, transformatie coach, Loopbaancoach, Reiki 1 en 2, Mindfulness, meditatie, gastheer en eigenaar en bedenker ROEL (Regie over eigen Leven)

.

Roel en zijn team geven workshops, retraites en events in Nederland en inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven en werkgebied. Dit doen ze met een gezonde dosis humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak en meer! 
Telefoon

+31 31 6 238011

×