Roels 1 daagse retraite 

Ben jij klaar voor deze 1 daagse retraite : Ontmoet anderen en ontdek jezelf 

Wat is ROELS 1 daagse retraite precies?

Door de ratrace in ons leven zijn we onszelf kwijt geraakt. Hoe fijn is het dan om jezelf te (her) ontdekken en jezelf terug te vinden. Zodat je weer je eigen koers kan bepalen en richting kan geven aan jouw leven. Weer te voelen waar het leven echt om gaat en gelukkig te zijn.

Heb jij ook behoefte aan:

 • Een dag volledig focussen op jezelf
 • Verbinding met jezelf en andere gelijkgestemden
 • Weer de regie over je leven terug pakken
 • Heerlijk genieten van een dag me-time
 • Volledig verzorgd worden?
 • Jouw beste jaar ooit te starten?

Een Roels 1 daagse retraite is een retraite van één dag die in het teken staat van verbinding. (Her)verbinden met je hart, je creatiekracht en jouw unieke energie.

1 daagse retraite met thema

Elke 1 daagse retraite heeft een ander thema. We werken met de vier seizoenen zodat jij een dag kunt kiezen die op dit moment, het beste aansluit bij wat jij nodig hebt. Laat je begeleiden door Roel en zijn team tijdens een dag vol ontspanning, inspiratie en nieuwe inzichten.

Wat je tijdens deze dag kan verwachten is een mix van ontspanning, creativiteit, verbinding, muziek, culinaire verrassingen en de koers van jouw leven bepalen.

Zodat je dit jaar bewuster gaat leven en nog meer kan genieten!

1 daagse retraite nedereland
eendaagse retraite
roels 1 daagse retraite
1 daagse retraite
mini retraite
Inhoud Roel’s 1 daagse retraite

De 1 daagse retraite kan plaatsvinden doordeweeks of in het weekend op een mooie locatie in de buurt van Arnhem (Gelderland)

De eerstvolgende 1 daagse retraite staat gepland voor:

Zondag 2 april eendaagse voorjaars retraite

De lente staat voor een nieuw begin. We hebben gerust in de winter en vanuit de rust zijn nieuwe ideeën ontstaan. Wanneer het lente wordt, komen we in beweging om deze ideeën vorm te geven en uit te werken. Met de lessen die we geleerd hebben in ons achterhoofd.

En dit hoef je het niet alleen te doen. We doen het samen op zondag 2 april met een fijne groep gelijkgestemden, want je bent niet de enige dit het lastig vindt. Het samenzijn met gelijkgestemden zorgt voor magie en bijzondere momenten van herkenning.

Het wordt een bijzondere dag met een mix van ontspanning, creativiteit, meditatie, verbinding, muziek, lekker eten, de koers van jouw leven bepalen en we gaan uit onze comfortzone. Heerlijk om samen , zodat je dit jaar bewuster gaat leven en nog meer kan genieten!

Tijd om jouw nieuwe ideeën om te zetten in positieve stappen voor jezelf. Samen met jou zetten wij graag de eerste stap. Een fris nieuw begin is de basis voor jouw mooiste jaar ooit!

Met een workshop van “Eigen Wijs” 

We starten deze dag om 10:30 uur  (inloop vanaf 10:00 uur) en eindigen deze dag rond 16:15 uur. 

 
Zondag 21 mei eendaagse retraite

Meer informatie volgt later. 

 

Zondag 4 juni eendaagse retraite

Meer informatie volgt later.

Roels 1 daagse retraite

Hoe ziet ROELS 1 daagse retraite eruit?

 
 • Een magische levensveranderende dag met persoonlijke transformatieprocessen
 • Er wordt collectief gewerkt aan universele thema’s die spelen in de groep waarin ieder zijn eigen persoonlijke stukken transformeert
 • Begeleiding in de workshops (ontspanning, muziek, meditatie of yoga)
 • Diepgaande en verbindende gesprekken met gelijkgestemden
 • Culinaire verwennerij: (vegetarisch) lunch, tussendoortje en je kan tussendoor altijd vers fruit pakken. Ook water, koffie en thee.
 • Voor alles is gezorgd waardoor jij je alleen maar hoeft te focussen op jouw eigen proces.

Wat levert deze 1 daagse retraite je op?

 

 • Doordat je even uit je eigen drukke ratrace stapt krijg je de ruimte voor nieuwe inzichten en wordt je batterij weer opgeladen
 • Het samenzijn met gelijkgestemden zorgt voor magie en bijzondere momenten van herkenning
 • Je stapt uit je comfortzone, waardoor je in je dagelijks leven nog meer jezelf durft te zijn.
 • Je wordt je bewust van wat jouw belemmerende overtuigingen zijn en hoe je daar mee omgaat.
 • Met het vision board weet je waar je naartoe wilt en heb je de eerste stappen al gezet om de koers in jouw leven aan te nemen
 • We bepalen samen welke onderdeel jij dit jaar aandacht gaat geven
 •  Je krijgt helderheid door meditatie, visualisatie, het visionboard en andere oefeningen en activiteiten

 • Je zit vol zelfvertrouwen, je hebt een stralende lach en je ogen glimmen weer

 • Je weet welke beginstappen jij te zetten hebt om je droomleven werkelijk te maken

 • Er wordt gezorgd voor veiligheid binnen de groep door een doordachte opbouw in het programma, waardoor er geen drempel is om jezelf te zijn 

 • Door samen te zijn krijg je nieuwe inzichten, nieuwe vriendschappen en maak je verbinding met gelijkgestemden 

 • Je voelt je niet meer alleen in je verhaal, je voelt steun bij elkaar en je voelt de magie ontstaan en je durft helemaal jezelf te zijn in een veilige omgeving. 

1 Daagse Retraite Nederland

 Zonder al te veel verwachtingen ben ik aan dit, voor mij toch best spannende, avontuur begonnen. In mijn dagelijkse leven loop ik er vaak tegenaan dat ik veel van mijzelf verwacht en dat ik het moeilijk vind om bij mijn eigen gevoel te komen. “Wat vind ik nou eigenlijk echt belangrijk in het leven en wat wil ik uitstralen naar de buitenwereld?”  Ik merkte tijdens het weekend dat ik steeds meer van mezelf liet zien door de begeleiding vanuit het team van Roel en alle mooie mensen. Zo voelde ik me bijvoorbeeld tijdens de één-op-één sessie met Roel écht begrepen. Roel is een lieve, zorgzame en oprechte jongen met een hart van goud! De manier waarop Roel me op mijn gemak stelde, zorgde ervoor dat ik mijn verhaal kon doen. Toch vond ik het moeilijk hier een gevoel aan te koppelen. Tot op de laatste middag van de driedaagse. Daar gebeurde voor mij iets magisch. Door de meditatie van Janel. Voor het eerst sinds een lange tijd, wist ik mijzelf open te stellen en kwam ik weer even mij mijn gevoel. De driedaagse voelt voor mij als de start van een heel mooi nieuw pad. Ik ben het team van Roel ontzettend dankbaar voor dit magische weekend. “Iedereen zou dit weekend moeten ervaren in zijn of haar leven!”

Glenn Vieberink

Ieder moment werden we weer opnieuw vol met passie en liefde verrast op deze prachtige reis. Los gekoppeld van onze telefoon en social media, geconnect met de natuur. Stap voor stap dichter bij jezelf, je eigen innerlijk kind en een prachtige ontroerende en bovenal krachtige verbinding met elkaar! Onvoorwaardelijke liefde. Een weekend R.O.E.L is meer dan een investering in jezelf. Deze magische retreat draag je voor de rest van je leven mee in hart en ziel!

Irene van Koppenhagen

Elk moment had iets magisch en de balans tussen de activiteiten maakte precies datgene los waar ik zelf niet altijd bij kon. Een samengestelde groep dat alle elementen bevatte om volledig naar binnen te kunnen treden, raakte elke gevoelige snaar. Hierin ontstond een ontzettend fijn moment met Roel, wat weer bevestigde wie ik ben en wil zijn. De goede zorgen, de liefde, de ruimte en veiligheid dat gaande vanzelfsprekend werd, maakt dat dit weekend tot in de puntjes is verzorgd! 

Max Burger

Roel

Coach die je laat dromen

NLP, transformatie coach, Loopbaancoach i.o. , Reiki 1 en 2, Mindfulness, meditatie, gastheer en eigenaar en bedenker ROEL (Regie over eigen Leven)

.

Roel en zijn team geven retraites en workations in Nederland en inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven en werkgebied. Dit doen ze met een gezonde dosis humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak en meer! 

Ik ben er graag bij

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op om ons kennismakingsgesprek voor de 1 daagse retraite af te stemmen.

Naam(Vereist)
Mag contact opnemen(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Telefoon

+31 31 6 238011

×