Roels 1 daagse retraite 

Ben jij klaar voor deze 1 daagse retraite : Ontmoet anderen en ontdek jezelf 

Wat is ROELS 1 daagse retraite precies?

Door de ratrace in ons leven zijn we onszelf kwijt geraakt. Hoe fijn is het dan om jezelf te (her) ontdekken en jezelf terug te vinden. Zodat je weer je eigen koers kan bepalen en richting kan geven aan jouw leven. Weer te voelen waar het leven echt om gaat en gelukkig te zijn.

Heb jij ook behoefte aan:

 • Een dag volledig focussen op jezelf
 • Verbinding met jezelf en andere gelijkgestemden
 • Weer de regie over je leven terug pakken
 • Heerlijk genieten van een dag me-time
 • Volledig verzorgd worden?
 • Jouw beste jaar ooit te starten?

Een Roels 1 daagse retraite is een retraite van één dag die in het teken staat van verbinding. (Her)verbinden met je hart, je creatiekracht en jouw unieke energie.

1 daagse retraite met thema

Elke 1 daagse retraite heeft een ander thema. We werken met de vier seizoenen zodat jij een dag kunt kiezen die op dit moment, het beste aansluit bij wat jij nodig hebt. Laat je begeleiden door Roel en zijn team tijdens een dag vol ontspanning, inspiratie en nieuwe inzichten.

Wat je tijdens deze dag kan verwachten is een mix van ontspanning, creativiteit, verbinding, muziek, culinaire verrassingen en de koers van jouw leven bepalen.

Zodat je dit jaar bewuster gaat leven en nog meer kan genieten!

1 daagse retraite nedereland
eendaagse retraite
roels 1 daagse retraite
1 daagse retraite
mini retraite
Inhoud Roel’s 1 daagse retraite

De 1 daagse retraite kan plaatsvinden doordeweeks of in het weekend op een mooie locatie in de buurt van Arnhem (Gelderland)

De eerstvolgende 1 daagse retraite staat gepland voor:

Zondag 25 juni eendaagse zomer retraite*

De zomer is een periode van groei, overvloed, passie, doen, naar buiten gericht, genieten en wilskracht. Door de lange dagen en de korte nachten kan de natuur volop groeien en bloeien. Een periode van verhoogde helderheid en energie. Dat geldt ook voor ons als mens. Het geeft een piek in kracht en creativiteit. Door jezelf te verbinden met deze energie van de zomer kun je groei in jouw leven aanwakkeren.

En dit hoef je het niet alleen te doen. We doen het samen op zondag 25 juni met een fijne groep gelijkgestemden, want je bent niet de enige dit het lastig vindt. Het samenzijn met gelijkgestemden zorgt voor magie en bijzondere momenten van herkenning.

Het wordt een bijzondere dag met een mix van ontspanning, creativiteit, meditatie, verbinding, muziek, lekker eten, de koers van jouw leven bepalen en we gaan uit onze comfortzone. Heerlijk om samen , zodat je dit jaar bewuster gaat leven en nog meer kan genieten!

Tijd om jouw nieuwe ideeën om te zetten in positieve stappen voor jezelf. Samen met jou zetten wij graag de eerste stap. 

Met een workshop van “Eigen Wijs” 

We starten deze dag om 10:30 uur  (inloop vanaf 10:00 uur) en eindigen deze dag rond 16:15 uur. 

Zaterdag 23 september eendaagse retraite *(early bird prijs)

Herfst retraite 

Vrijdag 3 november eendaagse retraite *(early bird prijs)

Herfst retraite

Zondag 10 december eendaagse retraite *(early bird prijs)

Winter retraite

 

Mocht je liever voor een andere data gaan kijk ook eens op de pagina van de driedaagse retraite voor de mogelijkheden. 

Roels 1 daagse retraite

Hoe ziet ROELS 1 daagse retraite eruit?

 
 • Een magische levensveranderende dag met persoonlijke transformatieprocessen
 • Er wordt collectief gewerkt aan universele thema’s die spelen in de groep waarin ieder zijn eigen persoonlijke stukken transformeert
 • Begeleiding in de workshops (ontspanning, muziek, meditatie of yoga)
 • Diepgaande en verbindende gesprekken met gelijkgestemden
 • Culinaire verwennerij: (vegetarisch) lunch, tussendoortje en je kan tussendoor altijd vers fruit pakken. Ook water, koffie en thee.
 • Voor alles is gezorgd waardoor jij je alleen maar hoeft te focussen op jouw eigen proces.

Wat levert deze 1 daagse retraite je op?

 

 • Doordat je even uit je eigen drukke ratrace stapt krijg je de ruimte voor nieuwe inzichten en wordt je batterij weer opgeladen
 • Het samenzijn met gelijkgestemden zorgt voor magie en bijzondere momenten van herkenning
 • Je stapt uit je comfortzone, waardoor je in je dagelijks leven nog meer jezelf durft te zijn.
 • Je wordt je bewust van wat jouw belemmerende overtuigingen zijn en hoe je daar mee omgaat.
 • Met het vision board weet je waar je naartoe wilt en heb je de eerste stappen al gezet om de koers in jouw leven aan te nemen
 • We bepalen samen welke onderdeel jij dit jaar aandacht gaat geven
 •  Je krijgt helderheid door meditatie, visualisatie, het visionboard en andere oefeningen en activiteiten

 • Je zit vol zelfvertrouwen, je hebt een stralende lach en je ogen glimmen weer

 • Je weet welke beginstappen jij te zetten hebt om je droomleven werkelijk te maken

 • Er wordt gezorgd voor veiligheid binnen de groep door een doordachte opbouw in het programma, waardoor er geen drempel is om jezelf te zijn 

 • Door samen te zijn krijg je nieuwe inzichten, nieuwe vriendschappen en maak je verbinding met gelijkgestemden 

 • Je voelt je niet meer alleen in je verhaal, je voelt steun bij elkaar en je voelt de magie ontstaan en je durft helemaal jezelf te zijn in een veilige omgeving. 

1 Daagse Retraite Nederland

Een heerlijke afwisselende dag. Roel en zijn team doen dit echt vanuit hun hart. Dat merk je en dat proef je. Echt een mooi cadeautje voor mijzelf. Het is de investering zeker waard.

Door

Fijn om een dag alleen met jezelf bezig te zijn en met behulp van elkaar te bekrachtigen wat jij voor jezelf belangrijk vind. Dit op een positieve, vrolijke, vlotte en originele wijze in een leuke setting met een heerlijke lunch.

Kees

Een mooie intense ontspannende dag met een fijne groep mensen, een professioneel team die dit alles positieve energie geeft. Je mag zijn wie je bent, je krijgt nieuwe inzichten, een investering voor je zelf. Het is een aanrader voor iedereen, zon cadeautje ga ik mezelf vaker geven.

Anne

Team ROEL

Roel

Coach die je laat dromen

NLP, transformatie coach, Loopbaancoach, Reiki 1 en 2, Mindfulness, meditatie, gastheer en eigenaar en bedenker ROEL (Regie over eigen Leven)

.

Roel en zijn team geven workshops, retraites en events in Nederland en inspireren mensen om zelf weer richting te vinden in hun leven en werkgebied. Dit doen ze met een gezonde dosis humor, een nuchtere, down-to-earth aanpak en meer! 

Ik ben er graag bij

Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op om ons kennismakingsgesprek voor de 1 daagse retraite af te stemmen.

Naam(Vereist)
Mag contact opnemen(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Telefoon

+31 31 6 238011

×